Stagiair BBL

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Student
 • Standplaats Almere - Haven (HUB) (Dukdalfweg

Dit is de rol

Boels pitstop
Zet jij de locatie in Almere op scherp? Boels is op zoek naar Stagiair Technische Dienst (BBL) die niveau 3 opleiding mobiele werktuigen volgen. Tijdens jouw stage wordt je begeleid door onze gecertificeerde praktijkbegeleiders die je graag de kneepjes van het vak leren. Als Stagiair Technische Dienst (BBL)  binnen ons team ga je mee werken als monteur aan een groot scala machines van groot tot klein. Samen met jouw praktijkbegeleider controleer je de machines en verricht je onderhoud. Alle machines die terug komen van klanten worden nagekeken op mankementen en deze ga jij repareren. Je zorgt ervoor dat de machines weer schoon en gebruiksklaar worden gemaakt voor de verhuur aan de volgende klant. Tijdens jouw stage in Almere zal geen dag het zelfde zijn. Naast onderhoud en reparatie van machines ga je mee om ter plekke bij de klant storingen op te lossen.

 

Het oranje team
Het oranje team in Almere waar je stage gaat lopen  bestaat uit 11 leuke collega’s met verschillende functies. Binnen het team hangt een echte familiesfeer waarin open met elkaar gecommuniceerd wordt. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners en verkopers rond lopen. Op ons filiaal in Almere werk jij samen met jouw collega’s. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar altijd helpen.  Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.


Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig en gemotiveerd; jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Stagiair Technische Dienst (BBL) de beste te worden bij Boels heb je:

 • Je volgt een niveau 3 opleiding mobiele werktuigen (of een soortgelijke opleiding)
 • Je hebt een passie voor techniek
 • Je bent leergierig, gedreven en wil graag jezelf ontwikkelen

 

 

Je krijgt een heleBoels​​​
Als je bij ons komt versterken als Stagiair Technische Dienst (BBL), dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Je krijgt tijdens je opleiding een arbeidsovereenkomst met passend salaris
 • Woon-werk regeling richting Almere
 • Je leert het werkveld kennen, werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en doet ervaring op. Je krijgt de mogelijkheid een vak te leren met hulp van ervaren professionals uit de praktijk
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Boelseye!
Is deze vacature van Stagiair Tecnische Dienst (BBL) in Almere een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik, Nina Borghoms, geef graag antwoord via Whatsapp op 06-11388071 of via nina.borghoms@boels.nl Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via