Diesel Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats 's-Gravenpolder; Industrial
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Zorg jij ervoor dat onze afdeling van Boel Industrial en ’s-Gravenpolder spoeltjes loopt? Jouw collega’s Boels Industrial zijn gespecialiseerd in tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. Als dieselmonteur lokaliseer en verhelp je storingen (soms op locatie) en vind je het leuk om mee te denken ‘hoe’ storingen te voorkomen en het product te verbeteren. Je staat lekker te sleutelen aan een brandstoftank en opeens krijg je van de planning door dat er vraag is naar 5 dieselgeneratoren. Alleen kunnen deze nog niet de verhuur in omdat deze nog gekeurd moet worden. Omdat jij van nature snel kan schakelen laat je je werk los en zorg je dat de apparaten gecontroleerd en gekeurd worden zodat deze verhuurt kunnen worden.


Als dieselmonteur op onze afdeling in 's-Gravenpolder is geen werkdag hetzelfde, hierdoor is het van belang dat jij snel kan schakelen. Vanwege jouw technische kennis kan het ook voorkomen dat je gevraagd wordt op pad te gaan om een storing bij de klant op te lossen of een service monteur te ondersteunen. Het kan voorkomen (heel af en toe) dat jij een storingsdienst moet draaien waarin je bereikbaar moet zijn. Kortom; een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

 

De Boels- Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Boels Industrial is binnen de Boels familie de specialist op o.a.  tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in 's-Gravenpolder bestaat uit 1 enthousiaste collega. Er heerst een ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij genoeg ruimte is voor een gezonde dosis humor! Klinkt gezellig toch!


Het oranje team en jij
Enthousiast en
stressbestendig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook onze betrouwbare dieselmonteur te worden, heb jij:

 • MBO werk- en denkniveau met een relevante technische afgeronde opleiding
 • 1 - 3 jaar werkervaring als monteur (mechanisch of elektrisch)
 • Een flexibele en klantgerichte houding, waardoor je niet schrikt van een storing of storingsdienst (heel af en toe)
 • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en heb je een rijbewijs B

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als dieselmonteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een marktconform salaris dat past bij jouw opleiding en ervaring, tussen de € 1.833,- en € 2.618,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling.
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Boels Industrial investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Reiskostenvergoeding richting ’s-Gravenpolder
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness, want bij ons blijf je fit.
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Boelseye!
Is deze vacature van dieselmonteur in 's-Gravenpolder een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109 of via mail: paul.reinartz@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via