Klant Adviseur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van Klant Adviseur bij Boels in ons Customer Care Center (CCC) in Sittard! Wil jij klanten echt blij maken? Ga aan de slag bij het Customer Care Center van Boels. Verwonder, verras en overtref jouw klanten met jouw kennis, advies en enthousiasme via de telefoon, e-mail of de live chat. Klinkt goed? Dan is deze vacature waarschijnlijk op jouw lijf geschreven.

 

Boels pitstop

Hoe belangrijk is de rol van Klant Adviseurbij Boels? Extreem belangrijk! Klantenservice medewerker’, ‘callcenter medewerker’, ‘customer servicemedewerker’. Hoe jij het ook noemt, jij helpt de klanten door het best passende advies! Je begrijpt je klant als geen ander, kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan: je haalt alles uit de kast om jouw klant te helpen.
Als
Klant Adviseur is geen dag hetzelfde: je beantwoordt vragen van klanten, geeft advies over het beste product om te huren, je verstuurt offertes en reserveringen per mail, verzorgt de juiste rapportages, helpt de klant op weg binnen My Boels. Het ene moment heb je een gesprek met een van de grootste bouwbedrijven van Nederland en het ander moment belt een particuliere klant
omdat zijn kelder is ondergelopen en passend en snel advies nodig heeft. Dit klinkt toch als muziek in je oren! Je hebt niet alleen contact met onze externe klanten maar zeer zeker ook intensief contact met je collega’s in het veld zoals onze accountmanagers, collega’s in de filialen, key accountmanagers en areamanagers: en dat is niet alleen in Nederland maar de hele Benelux! Jij gooit al je charmes in de strijd om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste product binnen het juiste tijdsbestek ontvangt.

 

Het oranje team

Het oranje team in Sittard waar jij onderdeel van uit zal maken bestaat uit veel enthousiaste collega’s, die onze klanten uit de Benelux zo goed mogelijk van A tot Z ondersteunen. Het team bestaat uit diverse collega’s die niet alleen voor de klant klaarstaan maar ook voor elkaar. Je gaat onderdeel uitmaken van 1 van de 3 teams met een leuke senior en manager.  Zij zullen het beste in je naar boven halen zodat jij kan excelleren. Of je nu thuis werkt of op ons kantoor: we staan altijd met elkaar in verbinding en helpen elkaar.
Check hier
ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie
Wil je de Customer Experience overtreffen? Zit Customer Service in je bloed? Dan pas je binnen ons oranje team in Sittard.
Om daarnaast als Klant Adviseur de beste te worden bij Boels neem je het volgende mee;

 • Mbo werk-en-denkniveau.
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal. De Engelse en Franse taal is een pré
 • Een passie voor commercie
 • Ervaring in een customer service omgeving met administratieve werkzaamheden

Niet geheel onbelangrijk;

 • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar
 • Je bent flexibel, klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent minimaal 32 uur, bij voorkeur fulltime (40 uren per week) beschikbaar


Onze werktijden tijden zijn tussen 0700 uur en 1730 uur.
Bij toerbeurt wordt je ingepland voor een zaterdagochtend van 0800 uur tot 1230 uur of een bereikbaarheidsdienst (24/7)

 

Je krijgt een hele Boels

Als jij ons komt versterken als Klant Adviseur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar;
 • Reiskostenregeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!

Is deze vacature van Klant Adviseur in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv en motivatie brief. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0031 639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via