Applicatiebeheerder Topdesk

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Wat ga je doen?
Als Applicatiebeheerder Topdesk kom je te werken op ons hoofdkantoor in Sittard.  Jij bent de kennishouder van onze Topdesk applicatie en snapt als geen ander wat de meerwaarde van het systeem is. Vanuit verschillende kanten in onze organisatie komen verander/aanpassingsverzoeken. Met jouw expertise ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen Topdesk. Waarbij we zowel een desktop versie en een mobiele versie gebruiken. Je werkt als Applicaitiebeheerder Topdesk samen met diverse aanvragers uit de verschillende bedrijfsonderdelen en met onze eigen IT project managers (ook werkzaam in Sittard). We staan in continu contact met onze leverancier en werken samen om diverse extra functionaliteiten te ontwikkelen en implementeren.

Verder houd je je dagelijks bezig met het in kaart brengen van business requirements en het bijhouden van de laatste updates en functionaliteiten van de Topdesk applicatie. Jij bent constant op zoek naar de juiste inrichting op basis van de vraag vanuit de business. Die oplossingen zoek je zowel in de desktop applicatie als in de mobiele applicatie. Daarnaast zoek jij als Applicatiebeheerder Topdesk naar oplossingen om processen meer LEAN te maken. Je schrijft change requests t.a.v. het pakket en test bestaande en nieuwe functionaliteiten. En last but not least lever je een actieve bijdrage aan de implementatie van nieuwe software en/of veranderingen van bestaande software (projectmatig).


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 16 enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Je maakt onderdeel uit van het IT development team en je rapporteert aan de Manager IT. In dit team ligt de nadruk op het beheren van de applicaties die Boels in gebruik heeft, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Het team werkt hard maar vindt het ook leuk om af en toe een wandeling samen te maken in de pauze en even te kletsen over het weekend bij de koffieautomaat. Klinkt gezellig toch!


Jouw profiel

Projectmatig sterk en communicatief vaardig: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Applicatiebeheerder Topdesk de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met het beheer van Topdesk
 • Basis SQL kennis is een pre
 • Kennis van Crystal reports en basiskennis van IIS is een pre
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).


Wat we bieden
Als je ons komt versterken als Applicatiebeheerder Topdesk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard en wanneer je gedeeltelijk thuiswerkt, ontvang je daar een aangepaste vergoeding voor 
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Solliciteren!

Is deze vacature van Applicatiebeheerder Topdesk in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via