Montagemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van Montagemedewerker bij Boels in Sittard! Ben jij iemand graag fysiek werk verricht? Heb jij technisch inzicht en lijkt het jou een uitdaging om technische werkzaamheden aan onze units uit te voeren? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
As montagemedewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit. 

Als montagemedewerker maak jij deel uit van het productieteam die dagelijks de units op maat maken op basis van de wens van de klant. Voor jou betekent dit dat jij wanden van de units monteert & demonteert en deuren inhangt volgens de tekening die jij krijgt aangeleverd door jouw collega’s. Naast de montage werkzaamheden draag jij ook jouw steentje bij aan de herstelwerkzaamheden aan de unit op het moment dat dit nodig is. Verder ben jij, samen met jouw collega’s, bezig met de opbouw & ombouw van de units. Natuurlijk rust jij niet als alles klopt volgens de tekening en de unit klaar is om naar de klant vervoerd te worden!

Het oranje team
Je komt in Sittard te werken binnen een team van ongeveer 20 collega’s! Het is een gevarieerd team dat bestaat uit montagemedewerkers met allemaal hun eigen specialisme. Ze hebben dezelfde doorzetters-mentaliteit als jij; de unit verhuur klaar maken! Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier ons verhaal.
 

Kom bij de Boels-familie
Hands-on en sterk: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

 • Technisch inzicht door middel van een opleiding of relevante werkervaring;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman, klusjesman of vergelijkbaar;
 • Communicatieve vaardigheden en werk jij graag samen in een team;
 • Geen problemen met fysiek zwaar werk.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als montagemedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Sittard;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;

 

Boelseye!
Is deze vacature van montagemedewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw CV. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via