Montagemedewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ben jij een klusser? Heb jij technisch inzicht en lijkt het jou een uitdaging om technische werkzaamheden aan onze units uit te voeren? Dan is deze montagemedewerker vacature bij Boels Unitverhuur in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
As montagemedewerker kom jij te werk op de afdeling Unitverhuur in Sittard. Bij Unitverhuur leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers in heel Nederland binnen, onder andere, de bouw & installatie, industrie, events, onderwijs en zorg. Met onze modulaire units is geen huisvestingsvraagstuk ons te moeilijk en voorzien wij elke opdrachtgever van een passende tijdelijke oplossing. Snelheid, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk zijn hierin de belangrijkste speerpunten om voor units van Boels te kiezen. Zo voorzien wij onze klanten binnen “no time” van flexibele kantoorruimten, schaftruimten, omkleedruimten, vergaderruimten, doucheruimtes en sanitair ruimten inclusief alle benodigde inventaris die daarbij horen. Boels is een A- merk, onze units zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Als montagemedewerker maak jij deel uit van het productieteam die dagelijks de units op maat maken op basis van de wens van de klant. Voor jou betekent dit dat jij wanden van de units monteert & demonteert en deuren inhangt volgens de tekening die jij krijgt aangeleverd door jouw collega’s. Naast de montage werkzaamheden draag jij ook jouw steentje bij aan de herstelwerkzaamheden aan de unit op het moment dat dit nodig is. Verder ben jij, samen met jouw collega’s, bezig met de opbouw & ombouw van de units. Natuurlijk rust jij niet als alles klopt volgens de tekening en de unit klaar is om naar de klant vervoerd te worden!

 

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij

‘Hands-on en sterk’ ‘een all-round klusser’: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team in Sittard! Om daarnaast als montagemedewerker de beste te worden, heb je:

 • Technisch inzicht door middel van een opleiding of relevante werkervaring;
 • 1 - 3 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld stand-bouwer, timmerman/vrouw, klusjesman/vrouw of vergelijkbaar;
 • Communicatieve vaardigheden en werk jij graag samen in een team;
 • Geen problemen met fysiek zwaar werk.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als montagemedewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1775,- en €2380,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van montagemedewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via