Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Amsterdam - Lijnden
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Amsterdam! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Amsterdam - Lijnden: je komt te werken op een XL-filiaal en hierdoor is geen dag hetzelfde, samen met jouw team ga jij zorgen voor succes in deze omgeving! Het is van belang dat je weet wat er speelt in de omgeving. Doordat je hiervan op de hoogte bent, weet jij kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen en kun jij proactief onze klanten benaderen om deze te ont-zorgen. Je hebt van nature interesse in mensen waardoor het voor jou makkelijker is om acquisitie te plegen. Natuurlijk ben je hier niet de hele dag mee bezig, maar het is wel een belangrijk onderdeel van deze functie.

Als filiaalmanager in Amsterdam – Lijnden ben je samen met je assistent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je collega’s en zorg je ervoor dat onze vloot (verhuurmateriaal) klaar staat voor de verhuur. Het zou fijn zijn als je affiniteit hebt met de verhuur, verbouw- of industriesector en is het voor jou geen probleem om met je ‘schoenen in de klei’ te staan. Kortom, je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

Dit zegt jouw voorganger Ruben over deze functie:
Lijnden is een van de nieuwste Boels vestigingen en de specialist in bepaalde productgroepen. Vanuit hier rijden de busjes en vrachtwagens met allerlei soorten hoogwerkers, climate artikelen en hekken. Doordat Schiphol in het werkgebied ligt heb je hier veel mee te maken, wat het dagelijks weer uitdagend maakt! Het team van Lijnden is erg hecht en verwelkomt jou graag op deze vestiging!

Het oranje team
Jouw toekomstige filiaal in Amsterdam bestaat uit 15 fulltime medewerkers. Aan jou de taak om verder te bouwen en ben je een teamplayer met een winnaarsmentaliteit. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Voldoende commerciële eigenschappen en is acquisitie geen enkel probleem
 • Ervaring met het maken van strategische/meetbare plannen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.108,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • Een prestatieafhankelijke bonus
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Amsterdam
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Amsterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via