Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Amsterdam - Lijnden
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Als filiaalmanager ga jij aan de slag op een XL-filiaal en hierdoor is geen dag hetzelfde, samen met jouw team ga jij zorgen voor succes in deze omgeving! Het is van belang dat je weet wat er speelt in de omgeving. Doordat je hiervan op de hoogte bent, weet jij kansen in het leveringsgebied in kaart te brengen en kun jij proactief onze klanten benaderen om deze te ont-zorgen. Je hebt van nature interesse in mensen waardoor het voor jou makkelijker is om acquisitie te plegen. Natuurlijk ben je hier niet de hele dag mee bezig, maar het is wel een belangrijk onderdeel van deze functie.

Als filiaalmanager in Amsterdam – Lijnden ben je samen met je assistent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van je collega’s en zorg je ervoor dat onze vloot (verhuurmateriaal) klaar staat voor de verhuur. Het zou fijn zijn als je affiniteit hebt met de verhuur, verbouw- of industriesector en is het voor jou geen probleem om met je ‘schoenen in de klei’ te staan. Kortom, je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

Dit zegt jouw voorganger over deze functie:
Lijnden is een van de nieuwste Boels vestigingen en de specialist in bepaalde productgroepen. Vanuit hier rijden de busjes en vrachtwagens met allerlei soorten hoogwerkers, climate artikelen en hekken. Doordat Schiphol in het werkgebied ligt heb je hier veel mee te maken, wat het dagelijks weer uitdagend maakt! Het team van Lijnden is erg hecht en verwelkomt jou graag op deze vestiging!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Amsterdam Lijnden bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante ervaring
 • Voldoende commerciële eigenschappen en is acquisitie geen enkel probleem
 • Ervaring met het maken van strategische/meetbare plannen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager te Amsterdam Lijnden, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.150,- en € 4.508,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Amsterdam Lijnden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Amsterdam Lijnden een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via