Projectmedewerker Technical Support

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 116
 • Vakgebied Hoofdkantoor

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Projectmedewerker Technical Support bij Boels in Sittard! Ben jij servicegericht, een teamplayer en graag werkzaam in een dynamische omgeving? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als Projectmedewerker Technical Support in Sittard. Jij draagt zorg voor de ondersteuning van de operatie voor een optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van onze verhuurvloot. Jouw opgedane kennis gebruik je, om in overleg met het team, de ondersteuning van de operatie te verbeteren. Je werkt actief mee aan diverse projecten om het onderhoud- en reparatietraject van de verhuurvloot verder te optimaliseren. Je bent de spil tussen Boels en de leveranciers om onderhoudswerkzaamheden en reparaties die ge-outsourced worden te verbeteren. Jij functioneert als de vraagbaak voor de collega’s in alle landen betreffende support. Als de vloot stilstaat analyseer jij de stilstand. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen betreffende de kwaliteit van onze machines. De inkomende data vanuit onze telematica systemen verwerk jij en zet jij om naar bruikbare informatie voor de operatie. Dit doe je door veelvuldig contact te hebben met de filialen, leveranciers en overige interne afdelingen (waaronder IT, Finance, Inkoop, Learning & Development en Inventory).


Het oranje team
Je komt in Sittard te werken binnen een team van 13 directe collega’s! Het is een jong dynamisch team met personen met uiteenlopende specialisaties en vakgebieden verdeeld over 3 teams. De diverse taken van het team zijn het bieden van service, ondersteuning en het optimaliseren van processen en systemen voor de verhuurfilialen aangaande de technische- en optische kwaliteit en keuringen van de verhuurvloot om een zo optimaal mogelijke kwaliteit en beschikbaarheid van de verhuurvloot te realiseren. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Projectmedewerker Technical Support de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding (bijv. bedrijfskunde)
 • 3-5 jaar relevante ervaring
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré
 • Je bent analytisch, werkt planmatig, servicegericht, weet verbanden te leggen en hebt affiniteit met techniek en bent continue op zoek naar procesverbeteringen
 • Je bent bereid die extra stap te zetten om onze snelgroeiende organisatie te blijven ontwikkelen

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.500,- en € 3.000,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van Projectmedewerker Technical Support in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via