Commercieel Binnendienst Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Zoetermeer - Bleiswijk (Hub)
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Boels pitstop
Als commercieel medewerker binnendienst in het Sales Service Center in Zoetermeer ben jij degene die helpt met het verhuren van onze producten of diensten binnen het district(regio) waar je werkzaam bent. Hiervoor heb je veel (telefonisch) contact met klanten en ondersteun je de filialen en accountmanagers in de buitendienst. Elke dag werk je weer aan de tevredenheid van onze klanten, iets wat je op het lijf is geschreven. Dit is een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, je ondersteunt filialen bij het afhandelen van klachten en schades en ziet deze als een uitdaging om de klant tevredenheid te vergroten (extra commerciële kans) en ben je dagelijks bezig met het opstellen van offertes.

Zoals je kan lezen heb je als commercieel medewerker veel afwisseling in je werkzaamheden. Naast bovengenoemde werkzaamheden assisteer jij ook de accountmanagers en ondersteun je door afspraken in te plannen op basis van verlopen contracten of commerciële kansen/signalen. Al je activiteiten verwerk je in onze systemen en zorg je voor een juiste verslaglegging. Daarnaast ben je met je gezamenlijk eindverantwoordelijk voor een belangrijke klantgroep binnen ons bedrijf.

Jouw toekomstige manager Marco Bras vertelt het volgende over deze functie in Rotterdam / Den Haag;
Je bent een commercieel en administratieve duizendpoot, je zorgt ervoor dat we onze verwachting van de  klant elke dag weer overtreffen. Kom jij ons team verstreken en bouw je mee!


Het oranje team
Je komt in het Sales Service Center te werken in Bleiwijk / Zoetermeer. Het is een compleet nieuw team, waarbij wij opzoek zijn naar 1 senior en 3 medior medewerkers. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (min afgeronde MBO met enkele jaren ervaring) met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring
 • Een commerciële instelling, ben je doortastend en vind je klantcontact leuk
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je daarnaast een teamplayer


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.900,- en € 2.500,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • Een prestatieafhankelijke bonus
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Zoetermeer
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van commercieel medewerker in Zoetermeer een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?


De eerste gesprekken voor de functie van Commercieel Medewerker te Zoetermeer zullen online via Teams plaatsvinden op woensdag 03 maart en donderdag 04 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via