Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Tilburg - Loven
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van Area- accountmanager bij Boels in Tilburg (regio Noord-Brabant)! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En vind jij het gaaf om op veel verschillende locaties te komen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
De start van je werkdag als accountmanager in Tilburg begint veelal op een bouwproject of op een filiaal in het gebied waar je die dag afspraken hebt op diverse bouwprojecten. Tevens speur je dagelijks, via diverse bronnen, naar projectleads. Op deze manier weet je altijd wat er speelt in je gebied en blijf je zichtbaar voor je collega’s welke je tevens kunnen voorzien van leads. Je bezoekt een aantal bouwprojecten om de wensen te inventariseren en vragen te beantwoorden, hierbij komt je kennis van de Boels vloot goed van pas! Aan het einde van de werkdag neem je de tijd om alle gegevens te verwerken in Sales Force en nieuwe afspraken in te plannen. Naast het bezoeken van de projecten en projectrelaties sluit je ook aan bij collega’s van andere divisies om zo samen een belangrijke klant in Tilburg aan te vliegen.

Je werkgebied betreft Noord Brabant en geen dag is hetzelfde! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de klantrelaties op bouwprojecten in jouw regio bij bestaande en nieuwe klanten. Dit houdt o.a. in dat je als accountmanager een regionale projectportefeuille beheerd. Jij onderhoudt de relatie met de klant op locatie en maakt commerciële afspraken. Daarnaast heb je een signalerende en actieve rol als het gaat om het vroegtijdig in kaart brengen van relevante bouwprojecten en het sluiten van de deal voor deze projecten. Hierbij is de samenwerking met overige collega’s van cruciaal belang.

Het oranje team
Je komt in regio Noord-Brabant te werken binnen een team van ongeveer 11 FTE! Het is een gevarieerd team dat bestaat uit area-accountmanagers en accountmanagers. Jij gaat met collega’s werken die houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als Area- accountmanager in Tilburg de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau
 • 3 tot 5 jaar ervaring als (assistent) depotmanager, CTM/CAM functionaris binnen Boels Rental
 • Sales gedreven en in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden
 • Eigenschappen zoals communicatief, zelfsturend, ondernemend en bruggenbouwer passen bij jou
 • Ervaring met MS Office en dagelijks toepassen van CRM-programma, bij voorkeur Salesforce
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Area- accountmanager in Tilburg, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Een lease auto, telefoon en laptop
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van Area- accountmanager in Tilburg een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via