Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 123
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

 

Ik neem je graag mee door de vacature van Monteur bij Boels Portable Kitchens in Sittard! Heb jij passie voor techniek en ben jij gedreven en leergierig? Wil je de kans krijgen om door Europa te reizen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Zet jij de Boels in Sittard op scherp? Boels Portable Kitchens levert standaardkeukens voor de korte termijn of op maat samengestelde keukens voor een langere termijn. Onze klanten zijn bedrijven die bijvoorbeeld door een verbouwing of calamiteit tijdelijk niet over hun eigen keuken kunnen beschikken.

Als monteur ben jij o.a. verantwoordelijk voor het testen, onderhouden en repareren van keukenunits, koel- vriescontainers, vloerunits en keukenapparatuur in de werkplaats in Sittard. Tevens komt het op regelmatige basis voor dat je werkzaamheden verricht op locatie bij de klant in binnen- en buitenland. Ook op het gebied van montage ben je inzetbaar, je hebt dan ook affiniteit en/of ervaring met kleine loodgieters- en lichte timmerwerkzaamheden.

Als onderdeel van het team Portable Kitchens kom je terecht in een plezierige, betrokken en ervaren groep van collega’s. Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om in het binnen- en buitenland op te treden als zelfstandig monteur voor storingen en/of projecten.

 

Het oranje team

Het oranje team van Portable Kitchens waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Het is een klein team dat bestaat uit een binnendienst, buitendienst en technische dienst.  Het team in Sittard werkt nauw samen om elk project tot een succes te maken voor onze klanten. Het is een afdeling met een open cultuur waar rechtdoorzee wordt gecommuniceerd en ieders bijdrage wordt gewaardeerd. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

“Dol op reizen en werken in het buitenland” “Een allround monteur en creatieve probleemoplosser”: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde opleiding (werk en denkniveau 3) richting elektrotechniek gekoppeld met  minimaal 1 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
 • Ook een affiniteit met kleine loodgieters- en lichte houtbewerking werkzaamheden of bent bereid deze aan te leren.
 • De mogelijkheid om zelfstandig te werken en een beschikt over een flexibele instelling t.a.v. werktijden;
 • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Kennis van de Duitse taal is een grote pre;
 • Een rijbewijs B.

 

Je krijgt een heleBoels ?

Als je ons komt versterken als monteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2350 en €2650 op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur).
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!

Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw CV.

Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0031 639 111 121. Hoor ik wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via