Elektromonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 123
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ben jij een elektromonteur die op zoek is naar een werkgever die in jou wil investeren? Lijkt het jou uitdagend om onze keukenunits, koel- vriescontainers en keukenapparatuur te testen, onderhouden en te repareren? Dan is deze vacature voor elektromonteur bij Boels Portable Kitchens in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Boels Portable Kitchens is dé specialist in het leveren van mobiele keukens binnen Europa. Wij leveren mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten. Of de klant een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke complete keuken voor een aantal jaren; bij Boels Portable Kitchens zitten zij goed. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. Als elektromonteur kun jij deel uit gaan maken van ons enthousiaste team te Sittard!

Als elektromonteur ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor meerdere opdrachten. Denk hierbij aan het plaatsen en afstellen van keukens maar ook uit een stukje leidingwerk. Uiteraard willen wij ons product netjes en secuur afleveren en ook jij hebt jouw focus op het afleveren van kwaliteit. Vanuit jouw elektrotechnische achtergrond is het geen probleem om bestaande groepenkasten aan te leggen óf uit te breiden. Heb je dit nog niet volledig onder de knie? Geen probleem, als jij de motivatie hebt om te leren zorgen wij ervoor dat jij jouw vakinhoudelijke kennis verder gaat uitbreiden!

Onze klanten zijn gevestigd in binnen- & buitenland. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt op locatie bouwen wij eerst alles op in onze werkplaats te Sittard. Samen met jouw collega’s ben jij hiervoor verantwoordelijk.

Als elektromonteur ga jij deel uitmaken van het team van Boels Portable Kitchens, jouw collega’s zijn zeer betrokken en staan te trappelen om jou alle ins & outs aan te leren. Naast het feit dat wij jou opleidingen en training on-the-job kunnen bieden zijn er ook mogelijkheden om intern verder door te groeien. Klinkt toch als een leuke uitdaging?

De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Sittard binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom.

Het oranje team en jij
Gemotiveerd en kennis van de elektrotechniek: jij bent én kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als elektromonteur de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een afgeronde elektrotechnische opleiding op (V)MBO niveau;
 • Affiniteit met elektrotechniek en de doelstelling om jouw vaktechnische kennis te verbreden;
 • Een flexibele instelling t.a.v. werktijden;
 • Een positieve en gemotiveerde instelling.

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als elektromonteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.833,- en € 2.618,- (altijd open en bespreekbaar voor de juiste kandidaat),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van elektromonteur bij de afdeling Portable Kitchens in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via