Elektromonteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau LBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 123
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ben jij een elektro monteur die op zoek is naar een werkgever die in jou wil investeren? Lijkt het jou uitdagend om onze keukenunits, koel- vriescontainers en keukenapparatuur te testen, onderhouden en te repareren? Dan is deze vacature voor elektro monteur bij Boels Portable Kitchens in Sittard waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Boels Portable Kitchensin Sittard is dé specialist in het leveren van mobiele keukens binnen Europa. Wij leveren mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur op locatie bij onze klanten. Of de klant een productiekeuken nodig heeft voor een week, een vaatwasser voor een maand of een tijdelijke complete keuken voor een aantal jaren; bij Boels Portable Kitchens zitten zij goed. Voor nagenoeg iedere situatie heeft Boels Portable Kitchens een professionele oplossing. Als elektro monteur kun jij deel uit gaan maken van ons enthousiaste team te Sittard!

Als elektro monteur in Sittard ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor meerdere opdrachten. Denk hierbij aan het plaatsen en afstellen van keukens maar ook uit een stukje leidingwerk. Uiteraard willen wij ons product netjes en secuur afleveren en ook jij hebt jouw focus op het afleveren van kwaliteit. Vanuit jouw elektrotechnische achtergrond is het geen probleem om bestaande groepenkasten aan te leggen óf uit te breiden. Heb je dit nog niet volledig onder de knie? Geen probleem, als jij de motivatie hebt om te leren zorgen wij ervoor dat jij jouw vakinhoudelijke kennis verder gaat uitbreiden!


Onze klanten zijn gevestigd in binnen- & buitenland. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos loopt op locatie bouwen wij eerst alles op in onze werkplaats te Sittard. Samen met jouw collega’s ben jij hiervoor verantwoordelijk.


Als elektro monteur in Sittard ga jij deel uitmaken van het team van Boels Portable Kitchens, jouw collega’s zijn zeer betrokken en staan te trappelen om jou alle ins & outs aan te leren. Naast het feit dat wij jou opleidingen en training on-the-job kunnen bieden zijn er ook mogelijkheden om intern verder door te groeien. Klinkt toch als een leuke uitdaging?

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op!

 

Het oranje team en jij
Gemotiveerd en kennis van de elektrotechniek: jij bent én kan het en dus pas je binnen ons oranje team in Sittard. Om daarnaast ook als elektro monteur de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een technische achtergrond;
 • Affiniteit met elektrotechniek en de doelstelling om jouw vaktechnische kennis te verbreden;
 • Een flexibele instelling t.a.v. werktijden;
 • Een positieve en gemotiveerde instelling.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als elektro monteur in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.034,- en € 2.905,- (altijd open en bespreekbaar voor de juiste kandidaat),- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • Een aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze vacature van elektro monteur bij de afdeling Portable Kitchens in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Marlon en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op
0639007975. Hoor ik snel wat van je?

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via