Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 64A–Geb. AX
 • Vakgebied Administrative

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker voor onze afdeling ‘Boels Training’ in Sittard! Jij plant en organiseert opleidingen voor onze interne en externe klanten. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn en samen met jouw collega’s organiseert jij alle logistiek rond de opleidingen en training. Klinkt goed? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Zet jij de Boels in Sittard op scherp? Boels Training is het opleidingscentrum van klanten van Boels. Boels Training leidt onze klanten en eigen medewerkers praktijkgericht op en biedt een uitgebreid assortiment aan instructies en trainingen. Als Commercieel Administratief Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, organisatie en administratieve afhandeling van alle trainingen en opleidingsvraagstukken binnen Boels Training. Daarnaast ondersteun je in de organisatie van trainingen voor Boels klanten.

Als ervaren Commercieel Administratief Medewerker weet jij prioriteiten te stellen en overzicht te houden. Je hebt een pro actieve commerciële drive en pakt samen met de teamleader commerciële taken op. Vanuit het kantoor in Sittard benadert je actief klanten en reageert op aanvragen voor trainingen en aanverwante organisatorische zaken. Jij bent de schakel tussen de deelnemers enerzijds en de trainers en externe partners anderzijds. Heldere en servicegerichte communicatie via telefoon, mail en ‘face to face’ zijn kenmerkend voor jou.

 

Het oranje team

Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 3 enthousiaste administratieve collega’s. Er heerst een hechte sfeer en het team werkt samen om de klanten offertes te doen. Op dit moment werkt iedereen thuis vanwege Corona, maar het kleine team vindt het erg leuk om samen te zijn en elkaar op kantoor te steunen. Ze zijn enthousiast om hun nieuwe collega te ontmoeten! Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

‘Assertief, gedreven en fulltime beschikbaar’ ‘In staat zijn de logistiek in verband met opleidingsevenementen te plannen en te organiseren’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Commercieel Administratief Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Een MBO+ werk- en denkniveau
 • Uitstekende communicatieve- en luistervaardigheden
 • Een commerciële drive en een verlangen om te leren
 • Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een eis. Kennis van Engels, Frans of Duits is een groot pluspunt.
 • Een uitstekende beheersing van het MS Office pakket.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je ons komt versterken als Commercieel Administratief Medewerker in Sittard, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2200 en €2400 op basis van een fulltime maandsalaris (40uur) excl een aantrekkelijke kwartaal bonus.
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!

Is deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0031 639 111 121. Hoor ik wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via