Angular Developer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Angular Developer bij Boels in Sittard! Ben jij de persoon die zorgt voor een ultieme online klantbeleving? Zowel via desktop, mobile en app?  Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Zet jij het Digital Solutions Team van Boels in Sittard op scherp? Als Angular Developer bouw je aan intuïtieve, goed werkende en gebruiksvriendelijke webpagina’s en apps. Wat onze klanten online zien, dat maak jij. Een hele verantwoordelijkheid, die je gelukkig niet alleen hoeft te dragen. Samen met je collega’s van de afdeling Digital Solutions en onze partner agency werk je aan een nieuw online Boels platform. Dit is een internationaal meerjaren programma waarbinnen we onze customer journeys realiseren. Hiermee gaan we onze klanten een nog betere online ervaring bieden waarbij de focus ligt op online klantervaring, selfservice en e-commerce.

Hoe ga je dit doen? Dit doe je door middel van het ontwerpen en realiseren van technische functionaliteiten rondom Boels.com, selfservice, e-commerce en apps, altijd met oog voor UX.  Je gaat in eerste instantie intensief samenwerken met het development team van onze partner. Doel hiervan is in house kennis opbouwen binnen de Boels organisatie en development capaciteit daarna uitbouwen. Jij gaat samen met de afdeling Digital Solutions richting geven aan de digitale toekomst en bijbehorende technische oplossingen van Boels. Dit doe je oa. door het optimaliseren van tools, processen en het fixen van bugs. Kortom je staat aan het begin van een nieuw digitaal tijdperk bij Boels en jij bent één van onze pioniers.

Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat op dit moment uit 7-tal enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Het Digital Solutions team is een jong team wat erg gedreven is. Het team is goed op elkaar ingespeeld en we zoeken dan ook iemand die zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een toevoeging is op het team. Als persoon zoeken we iemand die ambitieus is, flexibel en die wel van een portie (droge) humor houdt. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Communicatief sterk en een teamspeler: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Angular Developer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end webdeveloper voor een grote commerciële website of webwinkel.
 • Affiniteit met back-end oplossingen en UX design en ervaring met Agile en SCRUM
 • Kennis van en ervaring met HTML5 / CSS, Angular 6+ framework en Typescript en Ecmascript en een focus op techniek, affiniteit met user interfaces
 • Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met Search Engine Optimisation en performance, ervaring met Spartacus storefront, ervaring met SAP Commerce Cloud en SmartEdit CMS en ervaring met Java tech-stack

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Angular Developer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van Angular Developer in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via