Angular Developer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau WO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Zet jij het Digital Solutions Team van Boels in Sittard op scherp? Als Angular Developer  bouw je aan intuïtieve, goed werkende en gebruiksvriendelijke webpagina’s en apps. Wat onze klanten online zien, dat maak jij. Een hele verantwoordelijkheid, die je gelukkig niet alleen hoeft te dragen. Samen met je collega’s van de afdeling Digital Solutions en onze partner agency werk je aan een nieuw online Boels platform. Dit is een internationaal meerjaren programma waarbinnen we onze customer journeys realiseren. Hiermee gaan we onze klanten een nog betere online ervaring bieden waarbij de focus ligt op online klantervaring, selfservice en e-commerce.

Hoe ga je dit doen? Dit doe je door middel van het ontwerpen en realiseren van technische functionaliteiten rondom Boels.com, selfservice, e-commerce en apps, altijd met oog voor UX.  Je gaat in eerste instantie intensief samenwerken met het development team van onze partner. Doel hiervan is in house (in Sittard) kennis opbouwen binnen de Boels organisatie en development capaciteit daarna uitbouwen. Jij gaat als Angular Developer samen met de afdeling Digital Solutions richting geven aan de digitale toekomst en bijbehorende technische oplossingen van Boels. Dit doe je oa. door het optimaliseren van tools, processen en het fixen van bugs. Kortom je staat aan het begin van een nieuw digitaal tijdperk bij Boels en jij bent één van onze pioniers.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 7 enthousiaste collega’s in verschillende rollen. Het Digital Solutions team is een jong team wat erg gedreven is. Het team is goed op elkaar ingespeeld en we zoeken dan ook iemand die zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een toevoeging is op het team. Als persoon zoeken we iemand die ambitieus is, flexibel en die wel van een portie (droge) humor houdt.

Het oranje team en jij

Communicatief sterk en een teamspeler: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Angular Developer de beste te worden bij Boels, heb je:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end webdeveloper voor een grote commerciële website of webwinkel.
 • Affiniteit met back-end oplossingen en UX design en ervaring met Agile en SCRUM
 • Kennis van en ervaring met HTML5 / CSS, Angular 6+ framework en Typescript en Ecmascript en een focus op techniek, affiniteit met user interfaces
 • Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met Search Engine Optimisation en performance, ervaring met Spartacus storefront, ervaring met SAP Commerce Cloud en SmartEdit CMS en ervaring met Java tech-stack


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Angular Developer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,-  en € 4.508,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Angular Developer in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer @boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via