Facilitair Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Facilitair Medewerker bij Boels in Sittard! Ben jij stressbestendig en kan je goed prioriteiten stellen mbt facilitaire vraagstukken? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als Facilitair Medewerker in Sittard hou jij je bezig met het afhandelen van facilitaire meldingen vanuit de verschillende Boels afdelingen in heel Europa. Het gaat hier om bouwkundige en technische storingen maar ook aanvragen mbt schoonmaak, werkkleding en kantoorartikelen komen voorbij. Deze melding komen binnen in Topdesk en handel jij stuk voor stuk af. Ook onderhoud je de contacten met de interne klant en met leveranciers. Daarnaast hou jij je als Facilitair Medewerker bezig met het aanmaken van inkooporders, het controleren van facturen en zorg jij ervoor dat de afspraken die zijn gemaakt met externe leveranciers worden nageleefd. Ook houdt de afdeling zich bezig met de verbetering van de (facilitaire) dienstverlening en optimalisatie van de kosten. Ook hierin wordt jouw input verwacht. In de rol van Facilitair Medewerker heb je veel contact met de andere afdelingen binnen Boels. Hierbij valt te denken aan de afdelingen Vastgoed, IT, Fleet etc.  Veelal zitten deze afdelingen ook in Sittard.


Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit ongeveer 10 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. De helft hiervan is facilitair coördinator en je hebt 5 collega’s in dezelfde rol als jijzelf. Je rapporteert aan de Manager Operations Support. Het betreft hier een leuk jong team dat graag samen gaat lunchen in de kantine en in de pauzes geregeld samen een stukje gaat wandelen. De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor de ondersteuning van Boels medewerkers in hun dagelijks werk. Hierbij valt te denken aan het reactief beheer en onderhoud van alle gebouwen en terreinen, maar ook aan de levering van verschillende diensten en producten als schoonmaak, afvalbeheer en bedrijfskleding in alle landen waar Boels Rental actief is. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Betrouwbaar en enthousiast: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Daarnaast ben je servicegericht,  een talent in organiseren, analytisch sterk, pragmatisch en organisatiesensitief. Om daarnaast ook als Facilitair Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO Facilitair of HBO Facility Management
 • Minimaal 1-2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Beheersing van verschillende pakketten (o.a. TOPdesk, SAP, MS Office)
 • Uitstekende taalbeheersing Nederlands, Duits en Engels. Frans is een pré
 • Rijbewijs B

Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Facilitair Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

Boelseye!

Is deze vacature van Facilitair Medewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via