Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Veghel
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Veghel! Ben jij niet bang om jouw handen vuil te maken? Heb jij affiniteit met de techniek en vind jij het leuk om afwisselende werkzaamheden te verrichten? En ben jij communicatief vaardig en heb jij graag klantcontact? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop
Als monteur op ons depot in Veghel maak je deel uit een hecht team waarin jij een belangrijke rol inneemt binnen de operatie. Alle machines die terugkomen vanuit de klant gaan door jouw handen. Jij kijkt de machine na of er mankementen zijn, die jij ook verhelpt. Daarna maak jij de machine schoon en weer klaar voor gebruik. Als er een onderdeel ontbreekt heb jij rechtstreeks contact met de leverancier om onderdelen te bestellen. Na binnenkomst repareer jij de machine en als de machine werkt nadat jij hem getest hebt maak je deze verder verhuur klaar. De meeste machines die terugkomen zullen geen mankementen vertonen, deze maak je schoon, je test de werking en daarna voorzie jij de machine van een OK-label en meld deze weer aan in de voorraad van het filiaal om te verhuren.

Als monteur in Veghel is geen dag hetzelfde, met behulp van jouw technische kennis en ervaring, ga je ook op pad om storingen op te lossen op locatie bij de klant, dit alles in de regio Veghel. We hebben verschillende gereedschappen en ook klimaat control machines.

Verder help jij uit op het depot; jij helpt jouw collega’s met laden en lossen, jij voert kleine reparaties uit aan het gebouw en / of bedrijfsvoertuigen en sporadisch spring jij bij aan de balie waar jij rechtstreeks contact hebt met de klant. Kortom; een veelzijdige én afwisselende functie waarin jij je geen dag hoeft te vervelen!

 

Het oranje team
Je komt te werken in Veghel binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende functies, zij staan open voor een enthousiaste collega die past binnen het hechte team. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie
“Rijbewijs B en flexibel” “Je houdt van het vinden van de technische fout en de oplossing”: jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als monteur in Veghel de beste te worden, heb je:

 • Technische basiskennis verkregen door opleiding of ervaring;
 • Ervaring met onderhoud/reparatie van machines en een passie voor techniek;
 • Een klant- en servicegerichte instelling;
 • Een flexibele instelling, je bent stressbestendig en nauwkeurig;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een grote pré.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Veghel;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.

 

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Veghel een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via