Commercial Medewerker Binnendienst

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van commercieel medewerker (regio Zuid NL) bij Boels in Sittard! Vind jij het leuk om mensen te adviseren? En stel je met gemak offertes op die worden omgezet in verhuringen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als commercieel medewerker binnendienst in het Sales Service Center (SSC) in Sittard ben jij degene die helpt met het verhuren van onze producten en/of diensten. Hiervoor heb je veel (telefonisch) contact met klanten en ondersteun je de filialen en accountmanagers in de buitendienst. Elke dag werk je weer aan de tevredenheid van onze klanten, iets wat je op het lijf is geschreven. Dit is een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je adviseert en onderhoudt contact met onze zakelijke klanten via de telefoon en/of mail, je ondersteunt filialen bij het afhandelen van klachten en schades en ziet deze als een uitdaging om de klant tevredenheid te vergroten (extra commerciële kans) en ben je dagelijks bezig met het opstellen van offertes.

Zoals hierboven omschreven heb je als commercieel medewerker veel afwisseling in je werkzaamheden. Naast genoemde werkzaamheden assisteer jij ook de accountmanagers en ondersteun jij hen door afspraken in te plannen op basis van verlopen contracten of commerciële kansen/signalen. Al je activiteiten verwerk je in onze systemen en zorg je voor een juiste verslaglegging. Daarnaast ben je met je directe SSC collega’s gezamenlijk eindverantwoordelijk voor een belangrijke klantgroep binnen ons bedrijf.

Jouw toekomstige manager, Marcel, vertelt het volgende over deze functie in Sittard:

‘’Voor ons team, ben ik opzoek naar een klantgericht en proactief teamlid die graag de telefoon opneemt en (potentiële-) klanten belt. We hebben iemand nodig die eventuele klachten kan oplossen en voor een positief resultaat voor onze klanten kan zorgen. U bent een verkoper en klantenserviceprofessional die de verkoop voor uw district kan stimuleren en goed kan werken met minimale supervisie.’’

Het oranje team
Je komt in het Sales Service Center te werken in Sittard. Het is een compleet nieuw team, waarbij wij opzoek zijn naar toppers! Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
‘’Stressbestendig en service gericht’’: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als commercieel medewerker de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (min afgeronde MBO met enkele jaren ervaring) met aantoonbare, commerciële en administratieve werkervaring
 • Een commerciële instelling, ben je doortastend en vind je klantcontact leuk
 • Oog voor detail, werk je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Een can-do mentaliteit met verantwoordelijkheidsgevoel en ben je daarnaast een teamplayer

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als commercieel medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €1900,- en €2600,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • Een prestatieafhankelijke bonus
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van commercieel medewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw CV. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via