Chauffeur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Geen vereiste
 • Standplaats Eindhoven - De Hurk
 • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van BE Chauffeur bij Boels in Eindhoven de Hurk! Ben jij iemand die het leuk vind om klantcontact te hebben? Steek jij graag jouw handen uit je mouwen? Vind jij het leuk om veel tijd op de weg te zitten? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Voor ons filiaal te Eindhoven de Hurk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke collega in de functie van Chauffeur BE. Het fijne aan deze rol is dat je iedere dag rond een uurtje of 5 klaar bent (er zijn natuurlijk uitzonderingen). Dit betekent dat je veel tijd hebt om bij je gezin te zijn, lekker te sporten of de TV te bingewatchen op de bank.

Als Chauffeur te Eindhoven de Hurk is geen dag hetzelfde, in de ochtend heb je nog even tijd om een kop koffie met je collega’s te drinken voordat jij de wagen gaat laden en op pad gaat naar de klant. Jij zorgt voor de levering en het ophalen van onze machines (Hoogwerkers, Steigers, Graafmachines, Biobox toiletten en overige producten) bij de klant. Omdat jij veel in de regio rijdt ken jij de weg en sluiproutes om ervoor te zorgen dat jij op tijd het materieel kan leveren bij de klant. Daar aangekomen lever jij alles netjes af. Soms adviseer je over het gebruik van de machines, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Jij hebt een goed oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de huurformulieren door jouw klant worden ondertekend.

De werkzaamheden op ons filiaal te Eindhoven de Hurk zijn veelzijdig en afwisselend en dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

 

Het oranje team

Het team waarin je komt te werken in Eindhoven de Hurk bestaat uit leuke collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) en chauffeurs rond lopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Als team staan we altijd klaar voor onze klanten om deze te ondersteunen bij hun project. Nee is geen optie en we zullen er alles aan doen om gezamenlijk de verhuur tot stand te brengen. Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

‘Klantgericht en behulpzaam’: jij bent het en daarom pas je binnen ons oranje team! Om ook als Chauffeur de beste te worden, heb je:

 • Een rijbewijs BE voor deze functie is een eis
 • 1 -3 jaar relevante rijervaring als chauffeur;
 • Geen 9-17 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
 • Een hands- on mentaliteit.

 

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Chauffeur dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 t/m 28 verlofdagen per jaar
 • Reiskosten regeling richting Eindhoven de Hurk
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness

 

Boelseye!

Is deze vacature van Chauffeur in Eindhoven de Hurk een schot in de roos? Upload nu jouw CV en motivatiebrief. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via