Segment Marketeer BeNeLux

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van segment marketeer bij Boels in Sittard! Heb jij een kritische en analytische houding? En schakel je eenvoudig tussen tactiek en uitvoering? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als segment marketeer BeNeLux in Sittard is geen dag hetzelfde! Je bent in staat om overzicht en structuur aan te brengen. Je hebt een visie op marketing in een B2B omgeving en op de transitie van traditionele naar digitale marketing. Maar je steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Door je persoonlijk leiderschap weet je makkelijk verbinding te maken en krijg je dingen voor elkaar. Je denkt niet in problemen maar in (creatieve) oplossingen en bent voortdurend op zoek naar resultaten en verbetering. Je bent een team-player en snapt dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. Je hebt een gezonde dosis humor en een hoog relativeringsvermogen waardoor je niet alleen inhoudelijke kennis en expertise brengt maar ook fun, passie en bevlogenheid.

Om onze marketing in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een segment marketeer in Sittard. Wij zoeken iemand met marketingervaring binnen een internationale organisatie om dit onderdeel vorm te geven. Jij weet op basis van je persoonlijkheid en houding zaken voor elkaar te krijgen in een dynamische omgeving.

Voor de regio BeNeLux ben je verantwoordelijk voor de lokale marketingactiviteiten, zoals online en offline campagnes, events en mailings. Daarnaast voer je ook centraal gestuurde marketingcampagnes uit en ga je conversie realiseren naar de nieuwe Boels.com website. Als dat nog niet alles is ga je ook samenwerken (en aansturen) met externe marketingbureaus, verzorg je de rapportage en budgettering en zorg je voor de inkoop van drukwerk en give aways.

Het oranje team
Je gaat deel uit maken van een dynamisch marketingteam, dat onderdeel is van de afdeling Marketing & Communicatie. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen waar nodig. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als segment marketeer de beste te worden, heb je:

 • Een afgerond HBO / WO opleiding in Marketing
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een internationale organisatie (B2B is pré)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal (Engels is een pré)
 • Flexibele instelling, sterk gericht op (interne) samenwerking
 • Communicatief sterk: Je weet jezelf goed te presenteren en anderen te overtuigen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als segment marketeer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.508,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van segment marketeer in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via