Teamleider

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Langs de Heij 20
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van teamleider bij Boels in Sittard! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als teamleider van de business unit Boels Site Security (BSS) in Sittard is geen dag hetzelfde. Om de groei en het succes verder vorm te geven krijgt de teamleider de autonomie en middelen (binnen groepsstrategie en businessplan) om de Business unit verder vorm te geven en de groei ambities uit te dragen naar de organisatie en markt. Je bent P&L verantwoordelijk, controleert en houdt toezicht op alle bedrijf gerelateerde activiteiten, mensen en huur-vloot. Deze rol heeft dus een mooie combinatie van een aansturende, commerciële en operationele rol!

Voor deze functie van teamleider bij BSS in Sittard is het een pré als je al ervaring en kennis hebt over de verhuurmarkt en met name gelet op tijdelijke camera oplossingen. Ook is het van belang dat je inzichtelijk krijgt wat nou de wensen en behoeften van de (nieuwe) klant zijn zodat wij kunnen bouwen aan een duurzame relatie ten behoeve van de groei, positie en stabiliteit van de organisatie. Jij gaat er voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt op jouw vestiging, gericht op het versnellen van de verhuur en het realiseren van resultaten. Daarnaast coördineer je met andere afdelingshoofden, ga je doelstellingen en ideeën integreren en zorg je voor een effectief beheer van de activiteiten van BSS om de groei te stimuleren.

Je rapporteert en onderhoudt nauw contact met de managing director Robbert Willemsen, hij vertelt het volgende over deze functie:
Het is een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap en korte lijnen. Ik ben op zoek naar een nieuwe collega met de juiste kennis en ambitie om samen verder te gaan bouwen.

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Sittard bestaat momenteel uit 5 fulltime medewerkers. Aan jou de taak om de organisatie en bezetting verder uit te bouwen als teamplayer met een winnaarsmentaliteit. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als teamleider van deze Business unit de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en minimaal 2 tot 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke rol
 • Opleiding en/of ervaring in CCTV techniek/elektrotechniek/beveiligingstechniek, TBV is een pré of de wil deze te behalen
 • Voldoende commerciële eigenschappen en heb je een proactieve en analytische mindset en kennis over de markt, concurrenten, technische specificaties en helder beeld van klantbehoeften
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, derde taal bijv. Duits of Frans is een pré
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken teamleider, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, competitief en met een mooi bonussysteem
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via