HR Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Boels pitstop
Boels Rental bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en transitie.

Een periode waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren door als sparringpartner en lid van de Hoofdkantoor Management Teams samen de organisatiedoelen te verwezenlijken. In deze rol maak je zelf deel uit van het HRMT.


Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor alle HR zaken binnen het hoofdkantoor van Boels Rental. Boels is een centraal aangestuurde organisatie waardoor veel van de hoofdkantoor functies zich in Sittard bevinden. Door de acquisitie van Cramo, een verhuurbedrijf gevestigd in Scandinavië, wordt er op diverse hoofdkantoorafdelingen gekeken naar de ideale organisatie-inrichting voor het gecombineerde bedrijf. Het huidige hoofdkantoor bestaat uit ruim 400 functies onderverdeeld in onder andere Fleet operations, Inkoop, Finance, IT en HR.


Het betreft een brede, meer en meer internationale functie waarin je op zowel strategisch, tactisch als op  operationeel niveau opereert. Het integreren van activiteiten en medewerkers die op andere locaties werkzaam zijn en via overnames bij Boels terechtkomen, is een terugkerende uitdaging in deze functie.

Je hebt visie op HR en in je werk zoek je aansluiting bij de business. Je bent aanjager van de veranderingen die noodzakelijk zijn om de voortdurende groei behapbaar te maken en houden (denk aan draagvalk creëren bij managers, zoeken naar de meest optimale organisatiestructuur binnen de onderdelen waar jij verantwoordelijk voor bent etc.). Je creëert samen met je managers medewerkersbetrokkenheid en geeft inhoud aan de kernwaarden en een cultuur waarin continu verbeteren en ondernemerschap centraal staan. Je adviseert en coacht managers op het gebied van performance management, talent management, personele onderwerpen en doet, indien nodig interventies. Samen met je collega’s van onder andere Learning & Development, Compensation & Benefits, Recruitment en HR-Services zorg jij ervoor dat Boels een aantrekkelijke werkgever is voor professionals. Daarnaast ben je als HR Manager in Sittard verantwoordelijk voor het opstellen, vertalen, integreren en uitvoeren van de HR jaarkalender binnen jouw afdelingen.

 

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 3 andere HR Managers en een flink aantal enthousiaste HR collega’s. Je werkt samen met één andere collega die als HR Manager verantwoordelijk is voor de afdelingen HR en Finance.

Het oranje team en jij

Gevoel voor menselijke verhoudingen en coachende vaardigheden: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Manager  de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Bachelor of Master degree (HR Management, People & Business Management of Business Administration)
 • Minimaal 10 jaar ervaring in HR met substantiële ervaring als HR Manager/HR Business Partner (een aantal jaren ervaring bij een (internationale) organisatie is een pré)
 • Leidinggevende ervaring is een pré;
 • Allround ervaring op de belangrijkste HR thema’s en aantoonbare ervaring met verandertrajecten (bij voorkeur ervaring met overnames);
 • Aantoonbare ervaring met organisatie-inrichtingsvraagstukken en last but not least uitstekende communicatieve vaardigheden en iemand die niet snel uit het veld is geslagen


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als HR Manager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.508,-  bruto op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van HR Manager in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-4108 5663 of via mail: michelle.mallie@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via