HR Business Partner

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Ben jij een ervaren HR Business Partner en vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken? Heb jij ervaring met overname- en integratietrajecten? Vind je het leuk om actief met verbeterprojecten aan de slag te gaan om onze HR activiteiten naar een hoger plan te brengen? Dan hebben wij een uitdagende, parttime vacature voor je.

 

Boels pitstop
Boels Rental bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en transitie. Een periode waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren door als sparringpartner en lid van het HR Management Team samen de organisatiedoelen te verwezenlijken.


Als HR Business Partner ga je aan de slag in een internationale omgeving waarin je op zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau opereert. Je zoekt met regelmaat je internationale collega’s op om te sparren en samen te werken. Het integreren van activiteiten en medewerkers die op andere locaties werkzaam zijn en via overnames bij Boels terechtkomen is hierbij een terugkerende uitdaging in deze functie.

Je creëert samen met je managers medewerkersbetrokkenheid en geeft inhoud aan de kernwaarden en een cultuur waarin continu verbeteren en ondernemerschap centraal staan. Je adviseert en coacht managers op het gebied van organisatieontwikkeling, performance management, talent management, employee relations en doet, indien nodig, interventies. Samen met je collega’s van onder andere Learning & Development, Compensation & Benefits, Recruitment en HR-Services zorg jij voor een goede “employee experience” waardoor Boels een aantrekkelijke werkgever blijft voor haar medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, vertalen, integreren en uitvoeren van de HR jaarkalender binnen jouw afdelingen.

 

Het oranje team
Boels is een centraal aangestuurde organisatie waardoor veel van de hoofdkantoor functies zich in Sittard bevinden. Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor alle HR zaken binnen het hoofdkantoor van Boels Rental. Dit doe je samen met een ervaren HR BP die de Finance en HR afdelingen voor haar rekening neemt. De afdelingen IT, Digital, (Marketing) Communicatie, Inkoop, Facilitaire diensten en het centrale magazijn vallen onder jouw hoede. Je bent rechtstreeks verantwoordelijk voor ruim 200 medewerkers, het totale hoofdkantoor bestaat uit ruim 400 medewerkers.


Dit neem jij mee

Je hebt visie op HR en in je werk zoek je aansluiting bij de business. Je bent aanjager van de veranderingen die noodzakelijk zijn om de voortdurende groei behapbaar te houden. Je hebt een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en uiteraard beschik je over coachende vaardigheden. Bovendien ben je niet snel uit het veld geslagen.
Daarnaast heb je:

 

 • Bachelor of Master degree (HR Management, People & Business Management of Business Administration)
 • Minimaal 10 jaar ervaring in HR met substantiële ervaring als HR Manager/HR Business Partner
 • Allround ervaring op de belangrijkste HR thema’s;
 • Aantoonbare ervaring met verander- en overnametrajecten;
 • Vloeiend in de Engelse en Nederlandse taal is een vereiste, vloeiend in Duitse taal is een pré;
 • Een aantal jaren ervaring bij een internationale organisatie is een pré;
 • Leidinggevende ervaring is een pré;
 • Je bent voor 28 tot 32 uur beschikbaar


Je krijgt een heleboels
Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een dynamische, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s
 • Marktconform salaris, pensioenregeling en woon-werk regeling richting Sittard
 • Je start met 25 verlofdagen per jaar, die oplopen naarmate je langer bij ons in dienst bent
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven


Boelseye!
Is deze vacature van HR Business Partner in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief.
Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Bernadine Dirks via Whatsapp op 0612431145 of via mail:
bernadine.dirks@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via