Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Utrecht - Lage weide
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van accountmanager bij Boels in Utrecht! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En wil jij samen met ons verder bouwen aan de groei van onze organisatie? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
IQ-Pass is een specialist binnen onze organisatie en is in korte tijd uitgegroeid tot een premium merk op het gebied van toegangsprocesbeheer en contractormanagement. IQ-Pass is markleider in Europa voor hoogwaardige, tijdelijke en permanente toegangssystemen in o.a. complexe, veiligheidsgevoelige industrieën, grote maritieme en offshore projecten. Wij zijn een innoverend bedrijf en hebben een sterke doe cultuur.

Als accountmanager in Utrecht ben je niet alleen maar werkzaam in deze omgeving, maar werk je door heel Nederland waarbij je langdurige trajecten aan gaat met onze klanten. Wij zijn dus niet op zoek naar een accountmanager die houdt van harde sales en van snelle trajecten. De opdrachtwaarde bevindt zich tussen de 5k en de 500k, dus het is belangrijk dat jij je richt op een goede klantrelatie. Verder ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en het onderhouden van ons huidige klantportfolio in Nederland en gedeeltelijk België, ben je verantwoordelijk voor het gehele offerte traject, ga je ontwikkelingen in de markt omzetten in Sales strategieën en kun je werken vanuit thuis of op het kantoor in Utrecht (Breukelen) of Sittard.  

Jouw toekomstige manager Otto Laan over deze mooie rol:
Het geeft een enorm goed gevoel als je een mooi project scoort nadat je bij een nieuwe prospect de gehele salescyclus vanaf een oriënterend gesprek naar demonstraties, vervolgens offertebesprekingen tot aan de contractonderhandelingen hebt doorlopen.

Het oranje team
Je gaat in Utrecht aan de slag binnen een team van ongeveer 7 collega’s! Het is een gevarieerde samenstelling dat bestaat uit accountmanagers en binnendienstmedewerkers in Nederland en Duitsland. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Passie en affiniteit met de industrie, de bouw en software: jij hebt het en dus pas jij binnen ons oranje team in Utrecht! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in sales en specifiek in het generen van new business. Bij voorkeur in IT, Software SaaS oplossingen of toegangscontrole/security management
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en is reizen geen probleem
 • Beschik je over uitstekende sociale, communicatieve- en luistervaardigheden op verschillende niveaus
 • Aantoonbaar succes en ervaring in complexe sales cycly met een grote DMU en ervaring met CRM-systemen (bijv. SalesForce)
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 4.083,- en € 5.008,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) en een bonusregeling
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Een lease auto, telefoon en laptop
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager in Utrecht een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van de vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via