Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Zwolle - Voorst C
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van accountmanager bij Boels Survey & Laser in Zwolle! Vind jij relatiebeheer belangrijk en vertaal je dit naar concrete successen? En wil jij bijdragen aan de verdere groei van onze succesvolle organisatie? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Survey & Laser in Zwolle is een specialistisch onderdeel met haar kantoor in Andelst (je mag werken vanuit elke willekeurige vestiging in dit gebied) en wij zijn specialist in verhuur, verkoop en service & training van professionele instrumenten voor de maatvoerder en landmeter, testapparatuur en producten die zorgen voor een veiligere werkomgeving. Om de verdere groei van onze activiteiten in Noord en Oost Nederland te realiseren, zijn wij op zoek naar een gedreven accountmanager met standplaats Zwolle.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het genereren en beheren van (nieuwe) klanten. Verder breng je in kaart welke nieuwe klanten wij kunnen benaderen in de omgeving van Zwolle en andere provincies en onderzoek je de belangrijkste behoeften van onze klanten. Kortom, jij gaat zorgen voor winnende deals waarbij je het beoogde prijs- en margeniveau goed in de gaten houdt en strategische doelstellingen opstelt en bewaakt voor de langere termijn.

Wat zegt jouw toekomstige manager Mick over een werkdag?
De start van je werkdag als accountmanager begint veelal op een specialistisch filiaal in het gebied waar je die dag afspraken met relaties hebt. Op deze manier weet je altijd wat er speelt in je gebied en blijf je zichtbaar voor je collega’s welke je kunnen voorzien van leads. Je bezoekt een aantal relaties om de wensen te inventariseren en vragen te beantwoorden. Aan het einde van de werkdag neem je de tijd om alle gegevens te verwerken in Sales Force en nieuwe afspraken in te plannen. Naast het bezoeken van prospects/relaties sluit je ook aan bij collega’s van de andere divisies om zo samen een belangrijke klant aan te vliegen.

Het oranje team
Je komt in een groeiend Sales Team van momenteel 2 buitendienst, 3 personen op de binnendienst en een Sales Manager. 1x per maand zit je samen met je collega’s samen om alles te bespreken, gezien klanten ook landelijk opereren, waarbij een goede samenwerking een must is. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Teamplayer en stress bestendig: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in Zwolle de beste te worden, heb je:

 • Minimaal MBO+ werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 3 - 5 jaar relevante ervaring bij voorkeur in een salesfunctie (Technische functie mag ook, als sales hier ook een (klein) onderdeel van was
 • Ervaring met Outlook, Excel en een CRM programma, bij voorkeur Salesforce
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on en target gerichte mentaliteit
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + interessant bonussysteem
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Een lease auto, telefoon en laptop
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager in de regio Zwolle een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via