Technisch Coördinator Vastgoed

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van technisch coördinator vastgoed bij Boels in Sittard! Zit het beheer van vastgoed in jouw bloed? Ben je in staat het overzicht te bewaren over de kwaliteit van onze objecten in meerdere landen binnen Europa? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Aan afwisseling ontbreekt het niet in deze functie van technisch coördinator  in Sittard. In jouw rol ben jij constant bezig met multitasking en is bij jou geen dag hetzelfde. Jouw toekomstige manager Roger zegt het volgende over deze functie:

 

Als technisch coördinator beheer & onderhoud ben je voor collega’s en leveranciers hét gezicht van onze organisatie voor wat betreft klachten- en storingenonderhoud binnen Europa. Dagelijks ben jij bezig met het beoordelen van onderhoudsverzoeken en storingen, het aanvragen en beoordelen van offertes en het in opdracht geven van werkzaamheden. Jij plant de onderhoudswerkzaamheden en vervolgens zorg jij ervoor dat het werk naar wens wordt uitgevoerd. Als coördinator bewaak jij de voortgang en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de stakeholders. Daarnaast houd jij je bezig met de aanbesteding en de supervisie van onderhoudscontracten en zorg je voor het opstellen en up-to-date houden van een meerjarige onderhoudsbegroting. 
 

Kortom, het is een veelzijdige functie waarbij jij organisatorisch, technisch en op administratief vlak volop bezig bent.

Het oranje team
Natuurlijk werk je niet alleen en kom je terecht binnen een team in Sittard dat bestaat uit professionals met de zelfde drive en ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het vastgoed binnen ons bedrijf. Binnen het team werken vastgoedacquisiteurs, projectmanagers en technisch coördinatoren. In deze functie rapporteer je direct aan de Manager Real Estate en je standplaats is Sittard. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Accuraat en ondernemend: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als coördinator de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels opleiding richting techniek/facilitair)
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed
 • Oplossingsvermogen en zoek je de ruimte om op basis van jouw ervaringen en ideeën een eigen invulling te geven aan jouw projecten
 • Een accurate, verbindende en nauwkeurige instelling
 • Goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als technisch coördinator vastgoed, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.156,- en € 4.108,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via de mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via