Customer Manager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Commercial

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van customer manager bij Boels in Sittard! Ben jij ondernemend? En vind jij het leuk om het serviceniveau van onze klanten te laten groeien? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als customer manager in Sittard ondersteun je onze Key Accounts en Key Accountmanagers en fungeer je als aanspreekpunt voor onze grootste klanten. Hierbij zorg jij ervoor dat het totale inhuurproces is afgestemd op de behoeftes, wensen en doelstellingen van de klant. Middels een goed intern netwerk ben je snel in staat om gewenste verbeteringen hierin door te voeren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde diensten en waarborg je deze door middel van SLA’s (Service Level Agreements).

Zo ben je als customer manager druk bezig met een accountplan en krijg je opeens een telefoontje van een Key Accountmanager uit Sittard. Zijn vraag is of je een lopend contract van één van de grootste klanten wilt analyseren om te kijken of wij meer uit dit contract kunnen halen. Jij hebt dus een grote bijdrage aan het behalen van onze doelen. Dit klinkt toch super leuk? Hierdoor ben jij namelijk in staat om acties richting jouw collega of zelfs de klant uit te zetten.

Jouw toekomstige leidinggevende René zegt over deze functie:
De functie van customer manager in Sittard is een nieuwe en belangrijke rol in de totale dienstverlening aan onze grootste klanten. Als schakel tussen de klant en de interne organisatie heb je veel impact en lever je een substantiële bijdrage aan de klanttevredenheid en het succes van ons prachtige bedrijf.

Het oranje team
Je komt te werken in een nieuwe functie waarvoor wij 2 nieuwe collega’s zoeken. Je gaat samenwerken met Key accountmanagers en samen met deze collega’s ga jij er voor zorgen dat onze dienstverlening continue verbeterd. Jij komt in een team te werken waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als customer manager de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde HBO opleiding in een commerciële en/of bedrijfskundige richting
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële ondersteunende rol
 • Een ondernemende en proactieve instelling
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan en werk je resultaatgericht
 • Verantwoordelijkheid en werk je gestructureerd zodat je overzicht houdt in je werkzaamheden en prioriteiten, zonder je flexibiliteit te verliezen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van customer manager in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via