Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Alkmaar - Boekelermeer
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Alkmaar! Zit ondernemen in jouw bloed? En is afwisseling voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Alkmaar: jij runt jouw eigen filiaal door middel van teamwork. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang! Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing waarbij het belangrijk is dat jij flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat jouw vestiging goed blijft draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen, maar ook voor de kwalitatieve ontwikkeling van de organisatie (structuur, personeel en middelen).


In de ochtend start jij je computer op en begin je met de administratie en neem je de dag door met je assistent. Je zit hier ondertussen middenin en dan gaat de telefoon. Een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Als filiaalmanager kun jij prioriteiten stellen en gaat er dan ook voor zorgen dat de klant wordt geholpen.  Dan merk je opeens dat er een iemand staat te wachten aan de balie en je collega is met iets anders bezig. De klant heeft jouw hulp nodig en jij zorgt dat hij/zij het product krijgt die hij/zij nodig heeft.

Naast je flexibiliteit op de vestiging in Alkmaar, verwachten wij dit ook richting de area waarin je werkzaam bent. Wij zijn op zoek naar iemand die de samenwerking opzoekt met andere filiaalmanagers en ook zorg kan dragen voor een eenduidige communicatie naar het team, samen met je assistent.


Het oranje team
Jouw toekomstige team in Alkmaar bestaat uit 9 fulltime medewerkers. Aan jou de taak om verder te bouwen en ben je een teamplayer met een winnaarsmentaliteit. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau en minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving
 • Voldoende commerciële eigenschappen en is acquisitie geen enkel probleem
 • Kennis van de lokale markt/concurrentie en ontwikkel je nieuwe marktkansen
 • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
 • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.528,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Alkmaar
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Alkmaar een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 of via mail: mascha.brouwers@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via