Fleet Administrator

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Headquarter

Dit is de rol

Ben jij analytisch sterk en ben je graag projectmatig bezig om jouw analyses in het veld uit te zetten? Ben jij iemand die stevig in de schoenen staat en accuraat te werk gaat? En ben je in staat om in alle lagen van de organisatie je standpunt duidelijk te maken? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Boels groeit en dus hebben wij ruimte voor uitbreiding binnen ons team op onze Inventory Management afdeling op het hoofkantoor van Boels in Sittard in de rol van Fleet Administrator. In deze dynamische en afwisselende functie ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor ons interne systeem waarin het complete verhuur assortiment van Boels wordt opgeslagen, onderhouden en continue wordt bijgewerkt. Doorlopend wordt ons artikelbestand aangepast en het team zorgt ervoor dat het bestand actueel blijft, o.a. door middel van het aansturen van de inventarisatie binnen de gehele operatie.

Daarnaast is het team een belangrijke spil in de integratie van overgenomen organisaties, waarbij het team zorg draagt voor een vlekkeloze overgang van de verhuurvloot naar het Boels ERP systeem.

Naast deze rol ga je de totale verhuurvloot monitoren en werken aan een optimale verhuurvlootverdeling. Een belangrijke taak, want een optimalere verhuurvlootverdeling geeft een hoger rendement en zorgt er zo voor dat we het maximale uit onze verhuurvloot halen. Je werkt hierbij met nauw samen met de andere afdelingen, o.a. binnen Verhuurvloot, de afdeling Finance en natuurlijk met de Operatie in alle 11 landen waar Boels vertegenwoordigd is.

Daarnaast ben jij bezig met het maken van analyses, vergelijkingen, rapportages en het verbeteren van de huidige processen. Dit alles doe je vanuit ons hoofdkantoor in Sittard.  

Omdat Boels druk bezig is met diverse integraties in het binnenland en buitenland en de afdeling graag verder wil professionaliseren kom jij op een afdeling terecht waar geen dag hetzelfde is en waar jij mee kunt denken aan onze ontwikkeling en het verbeteren van onze kwaliteit. Dat klinkt toch als een bijzondere uitdaging?  

Het oranje team
Het team van Inventory Management bestaat uit 6 personen. Jouw collega’s hebben hart voor de zaak en werken hard maar hebben ook een uitstekend gevoel voor humor! 
Het is een dynamisch team met collega’s die uiteenlopende specialisaties hebben verdeeld over meerdere vakgebieden. Het team maakt onderdeel uit van een afdeling die er voor zorg draagt dat een zo hoog mogelijke beschikbaarheid van onze verhuurverhuurvloot aanwezig is en integraties vlekkeloos verlopen. Nauwe samenwerking met de andere teams binnen de afdeling in de vorm van werkgroepen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. In deze bijzondere tijden zijn jouw toekomstige collega’s zeer creatief om toch met elkaar in contact te blijven. Meer weten? Check hier ons verhaal.


Kom bij de Boels-familie
Analist, communicatief en projectmatig, jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Fleet Administrator de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- & denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar recente én vergelijkbare werkervaring;
 • Ervaring met het opzetten én aansturen van projecten;
 • Uitstekende kennis van Excel, dit is vereist voor deze functie;
 • Uitstekende communicatieve & schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels waarbij het een sterke pré is als jij de Duitse taal beheerst;
 • Een punctuele instelling, oog voor detail en ben jij van nature een nieuwsgierig ingesteld persoon;
 • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als Fleet Administrator, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar op fulltime basis;
 • Reiskosten regeling richting Sittard;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van Fleet Administrator in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv én motivatie waarom jij het beste bij deze rol past. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via