Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Nusterweg 61a
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van monteur bij Boels in Sittard! Vind jij het interessant om aan grote machines te werken? Vind jij techniek helemaal geweldig of ben jij iemand die zijn technische kennis nog meer wil verbreden? En zoek jij een functie waarin jij jouw  kennis van hydrauliek & pneumatiek kwijt kan? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als monteur op onze Technische Dienst in Sittard is geen dag hetzelfde. Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. In Sittard staan alle grote machines van Boels gestald. Als monteur kom je met al deze verschillende machines in aanraking. Denk hierbij  aan hoogwerkers, diverse grondverzetmachines, verreikers, pompen, compressoren etc. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s die net zoveel passie voor de techniek hebben als jij.

Zo kan het gebeurden dat er op een dag een chauffeur het terrein op rijden met een telescoophoogwerker die niet naar behoren werkt. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je het probleem moet zoeken én hoe je het verhelpt. Na de reparatie moet je natuurlijk ook testen of de hoogwerker werkt en de hoogte weer gehaald kan worden. Wij zijn dol op constant verbeteren waardoor efficiency vergroot wordt. Ben jij dat ook?

Het oranje team
Boels vanuit Sittard gestart is en daarna uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is, dat we in Nederland de grootste Technische Dienst zijn. Het team heeft een informele sfeer en bestaat uit verschillende collega’s die het sleutelen aan machines in hart en nieren hebben zitten. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk maar motoren en karten is ook een passie. We stellen het zeer op prijs als jij met verbetervoorstellen komt/formuleert voor jouw werkzaamheden of het proces op de werkvloer. Klinkt gezellig toch! Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Technische schema’s lezen en tekeningen lezen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

 • Een relevante MBO opleiding afgerond richting techniek (werktuigbouwkunde, elektro, voertuigentechniek of vergelijkbaar) op minimaal niveau 3;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met technische schema’s en het lezen van tekeningen;
 • Kwaliteit in een hoog vaandel staan;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Sittard een schot in de roos? Reageer dan via de sollicitatie button en upload jouw CV én motivatiebrief. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met Francine via Whatsapp/SMS op 0639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via