Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 125
 • Vakgebied Administrative

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker bij Boels in ons Customer Contact Centre (CCC) in Sittard! Spreek je graag met onze klanten aan de telefoon en help je hen met hun bestellingen en vragen? Beschik jij over een servicegerichte instelling en kun jij goed met werkdruk omgaan? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Zet jij het CCC van Boels in Sittard op scherp? Als Commercieel Administratief Medewerker is geen dag hetzelfde. Zo kan het gebeuren dat jij het grootste gedeelte van jouw dag aan de telefoon vragen beantwoord. Een dag later ben je actief bezig met het beheer én het beantwoorden van vragen via onze live webchat-faciliteit. Het beheer van social media berichten behoort ook tot het gevarieerde takenpakket. Omdat jij over een flexibele instelling beschikt en afwisseling in jouw werk belangrijk vind is dit voor jou geen probleem.

 

Vanuit Sittard ben jij als Commercieel Administratief Medewerker ook contactpersoon voor onze depots, Key Accountmanagers en Accountmanagers om ervoor te zorgen dat jouw klant het juiste artikel binnen het juiste tijdsbestek ontvangt. Om ervoor te zorgen dat alles loopt zoals zou moeten maak jij gebruik van jouw organisatievermogen. Kortom; geen dag zal hetzelfde zijn op het Customer Contact Centre van Boels.

 

Het oranje team

Het oranje team in Sittard waar jij onderdeel van uit zal maken bestaat uit veel enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Ze spreken ook verschillende talen. Sommige collega's werken in verkoopondersteuning; zij houden zich bezig met het controleren van de offertes, prijzen en juistheid van contracten, terwijl anderen helpen in het Customer Contact Centre, waar ze een groot aantal vragen van klanten behandelen. De toekomstvisie is dat alle Commercieel Administratieve Medewerkers multi-disciplinair inzetbaar worden en pieken kunnen opvangen wanneer bepaalde afdelingen drukker worden dan andere. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

‘Je spreekt Nederlands en Engels’ ‘Je besteedt veel aandacht aan detail en nauwkeurigheid.’ ’Service verlenen is jouw 2e natuur’: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Commercieel Administratief Medewerker in Sittard de beste te worden bij Boels, heb je:

 • MBO werk-en-denkniveau met, aantoonbare, administratieve ervaring;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Oog voor detail, ben je nauwkeurig en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in een klantgerichte functie;
 • De flexibiliteit om makkelijk van werkzaamheden te veranderen indien de werkdruk dit vraagt.

 

Je krijgt een heleBoels

Als jij ons komt versterken als Commercieel Administratief Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

 

Boelseye!

Is deze vacature van Commercieel Administratief Medewerker in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw CV. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0031 639 111 121. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via