Data Architect

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
Als Data Architect binnen Boels maak je alle dataprocessen en werkstromen inzichtelijk. Hierbij hou je de verschillende aspecten in oogschouw. Denk aan de processen en data zelf, maar ook aan applicaties, infrastructuur, implementaties, wet- & regelgeving en security. Je werkt nauw samen met andere IT-collega’s in Sittard om te helpen bij de uitbouw van de enterprise- en data-architectuur. Als Data Architect geef jij mee richting aan de veranderingen in de applicatie-architectuur. IT-oplossingen verder mee uitwerken doe je vanuit het IT-domein waarin je specialist bent en door je technische kennis in te zetten. Je ontwikkelt target architectuur en de bijbehorende roadmap om daar te komen. Je zet projectportfolio’s op en ontwikkelt businesscases, inclusief richtinggevende principes. Je beheert een kostefficiënte en duurzame applicaties-architectuur. Je zorgt ervoor dat de juiste discussies worden gevoerd door de betrokkenen zowel op het gebied van business als IT. Je presenteert complexe materie op een eenvoudige manier om zo de besluitvorming te faciliteren en je toetst de manier waarop solutions worden ingericht. Kortom een veelzijdige rol in Sittard voor de hele Boels familie.

De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 16 enthousiaste collega’s in het IT Operations Team. Je rapporteert aan de Manager IT Operations.
. Jouw collega’s zijn erg behulpzaam en delen hun kennis graag om samen verder en beter te worden. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business als ook de ondersteunende afdelingen.


Het oranje team en jij

Overtuigingskracht en communicatief sterk: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Data Architect de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je beschikt over hbo/ wo werk- en denkniveau; met bij voorkeur een afgeronde opleiding Informatiekunde, Bestuurlijke Informatica of soortgelijk.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen het data werkveld, waarvan een aantal jaren als architect;
 • Je hebt ervaring met architectuurmethodieken en technieken;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met één of meer architectuur frameworks (bijvoorbeeld TOGAF) en hulpmiddelen zoals Archimate en tenminste 5 jaar ervaring als professional op een relevant infrastructureel gericht IT domein (cloud, netwerken, security, servers, storage, virtualisatie, werkplekken) of applicatie/systeemontwikkeling;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Data Architect, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 3.709,- en € 5.298,- bruto op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Data Architect in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via