Financieel administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
 • Vakgebied Finance

Dit is de rol

Boels pitstop
Als financieel medewerker ben jij samen met jouw collega’s in Sittard verantwoordelijk voor het financiele proces bestaande uit verschillende taken, Je verwerkt  kasbonnen, bankafschriften en het controleert en beheert de balansrekeningen. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen debiteuren, crediteuren en je hebt veelvuldig telefonisch contact met onze verhuurfilialen. Ook de afdeling financial control is een afdeling waar je veel mee schakelt. Binnen de complexe omgeving van een multinational is het jouw uitdaging om vanuit het hoofdkantoor in Sittard alle activiteiten steeds tijdig en juist af te ronden waarbij je de vrijheid hebt om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te delen.  
 

Jouw toekomstige collega Jurgen zegt het volgende over de functie: In deze rol zorg je ervoor dat al het geld wat in en uit de onderneming gaat op de juiste plek terecht komt op de P&L en van daaruit wordt het weer verder opgepakt. Dit klinkt routinematig maar we zijn constant bezig in ons team met zaken om het werk niet eentonig te maken. We werken constant aan verbeteringen en als je zelf ideeën hebt kun je bij de manager terecht en wordt dit intern opgepakt. Daarnaast gaan we in het team heel leuk met elkaar om en lunchen we bijvoorbeeld graag samen.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 16 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines.
Iedereen in het team heeft een eigen specialisatie. Jullie delen een passie voor Finance en IT en iedereen is bereid om een extra stap te zetten voor onze snelgroeiende, internationale organisatie.  Dit zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen veel van elkaar kan leren.

Het oranje team en jij

Analytisch, communicatief sterk; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Financieel Medewerker de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met (minimaal) 2-3 jaar werkervaring
 • Je hebt een uitstekende kennis van Excel en het hebben van ervaring met SAP is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal en kunt je goed verstaanbaar maken in het Engels
 • Je hebt een passie voor procesoptimalisatie


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Financieel Medewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 1.800,-  en € 2.500.- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Financieel Medewerker in Sittard een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via