Monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Internal Employee
 • Standplaats Almere - Haven (HUB) (Dukdalfweg
 • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Boels pitstop
Ter uitbreiding van onze technische dienst te Almere zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van monteur. Sowieso is geen dag hetzelfde binnen deze functie! Op onze technische dienst tref je de machines van Boels aan waaraan jij onderhoud en reparaties gaat verrichten. Omdat ons machinepark heel divers is sleutel jij aan verschillende types machines die jij ook nog eens mag testen!

Als monteur ben jij bijvoorbeeld bezig met de motoren, hydrauliek en elektrotechniek, geen probleem is hetzelfde en dus zal jij creatief moeten zijn in het bedenken van oplossingen om de reparaties en het onderhoud goed uit te voeren. Dit betekent dat jij een afwisselende functie hebt waarin jij jouw technische kennis zeker gaat verbreden en onderdeel uitmaakt van een enthousiast team op de vestiging te Almere.

Kortom; ben jij een sleutelaar en / of een techneut in hart en nieren en ben jij op zoek naar een afwisselende technisch inhoudelijke functie om jouw kennis in te zetten én te verbreden? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn!


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Almere bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.300,- en € 3.450,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Almere
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!
Is deze vacature van monteur in Almere een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Marlon Oberjé en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639007975. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via