Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Roosendaal
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Roosendaal! Ben jij van nature een ondernemer? En zijn commerciële activiteiten geen enkel probleem voor jou? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als filiaalmanager in Dozendaal! Zeker, je leest het goed, dit is de bijnaam van Roosendaal en zeker ook van toepassing voor deze functie. Roosendaal ligt namelijk op een geweldig logistiek knooppunt tussen Antwerpen en Rotterdam. Dit betekent dat er veel distributiecentra worden gebouwd wat voor jou als filiaalmanager super interessant is. Daar ligt namelijk veel new business. Als de centra eenmaal klaar zijn, moet er natuurlijk ook onderhoud worden gepleegd, waarbij het dus belangrijk is dat je een gunfactor creëert bij de klant. Jij bent een ondernemer pure sang waardoor jij goed kan levelen met verschillende niveaus.

Het is vandaag maandagochtend en jij bent bezig met de dagstart. Jullie zijn nog aan het napraten over het weekend en opeens gaat de telefoon. Een klant belt en die heeft binnen een uur 5 schaarhoogwerkers nodig. Zo flexibel als je bent, stop je met de dagstart en gaan jullie eerst met het team ervoor zorgen dat de klant geholpen wordt. Het is namelijk belangrijk dat je snel kan schakelen en goed om kan gaan met ad hoc beslissingen maken. Door je ervaring als manager is dit geen probleem en ben je ook nog eens een teamplayer en kun jij door een positieve aanpak het optimale uit je team halen.

Het oranje team

Op de vestiging in Roosendaal werken op dit moment 8 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op het filiaal een monteur, chauffeur en verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Het is de bedoeling dat het filiaal uiteindelijk gaat groeien naar 15 tot 18 FTE. Over het algemeen geldt de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier  ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving
 • Jij bent diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van je sterke communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met sales. Jij pakt commerciële kansen met beide handen aan
 • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.620,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Roosendaal
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Roosendaal een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212 of via e-mail: mascha.brouwers@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via