Terrain Employee

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Alkmaar - Boekelermeer
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug. en ik neem je graag mee door deze vacature van terreinmedewerker bij Boels in Alkmaar! Ben jij iemand die graag in de buitenlucht werkt? En ben jij iemand die graag fysiek werk verricht binnen een technische omgeving? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als terreinmedewerker bij Boels in Alkmaar ben je de spil tussen de binnendienst en de inkomende en uitgaande leveringen. Op basis van informatie vanuit de binnendienst zorg je er samen met je collega’s voor dat al het  materieel op tijd klaar staat voor levering. Als terreinmedewerker ondersteun je de monteurs en chauffeurs bij hun werkzaamheden. Denk hierbij aan het laden en lossen van de vrachtwagens en het controleren van onze machines op mankementen.  In het geval van schade en/of eventuele afwijkingen in hoeveelheid geef je dit door aan de binnendienst. 

Wat zegt Peter over deze vacature?
Het gave van deze functie is dat je ook op locatie samen met de chauffeur hekken op gaat bouwen en daarbij controleer, test en keur je ook de machines die retour komen zodat deze weer de verhuur in kunnen. Dit zorgt voor veel afwisseling van je werkzaamheden!

Als collega in Alkmaar heb je een functie waarin je continue met iedereen in contact staat, niet alleen intern met je directe collega’s, maar ook met onze klanten. Omdat jij sociaal en communicatief bent ingesteld is dit voor jou geen probleem. In deze afwisselende functie is geen dag hetzelfde en ga jij zowel binnen als buiten op het terrein aan de slag. Zo ben jij, samen met je collega’s, ook verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein om het ordelijk, schoon en overzichtelijk te houden. In deze rol krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden. 

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Alkmaar bestaat uit ongeveer 7 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Overzicht houden en optimistisch; jij kan het en bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als terreinmedewerker de beste te worden, heb je;

 • Een ‘aanpakkers’ mentaliteit en een flexibele instelling;
 • Technische affiniteit, aantoonbaar door ervaring / opleiding;
 • Een VCA- en Heftruck certificaat, dit is een pré. Als je deze nog niet bezit, mag je deze certificaten behalen op onze kosten.
 • Communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Geen angst om je handen vuil te maken.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als terreinmedewerker, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Alkmaar
 • Flexibele werktijden
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!

Is deze vacature van terreinmedewerker in Alkmaar een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via