Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO+
 • Standplaats Helmond (extra terrein)
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Helmond! Zit ondernemen in jouw bloed? Ben jij commercieel ingesteld en ben jij gedreven om de commercie verder uit te bouwen? En ben jij ook nog eens iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en een echte hands-on mentaliteit heeft? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als filiaalmanager te Helmond heb jij een afwisselende functie. Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor het motiveren en coachen van jouw team, maar daarnaast werk jij net zo goed mee in de business want net als jouw collega’s ben jij ook het gezicht van Boels!

In de ochtend start jij je computer op en begin je met de administratie. Je zit hier midden in als de telefoon gaat; een klant wil met spoed een hoogwerker huren. Als filiaalmanager kun jij prioriteiten stellen en jij zorgt er dan ook voor dat de klant zo snel mogelijk wordt geholpen. Als jij het proces hebt afgerond en de klant naar tevredenheid is geholpen kun jij weer verder gaan met je werk waar je mee bezig was. Dan merk je opeens dat er iemand staat te wachten aan de balie en je collega’s zijn met iets anders bezig. Dus spring jij bij achter de balie met als doel de klant te helpen en te adviseren. In de middag staat er nog een meeting op de planning en een 1-op-1 gesprek met de chauffeur van jouw filiaal en zo vliegt jouw dag voorbij!

Als filiaalmanager is het belangrijk dat je flexibel bent en samen met je personeel ervoor zorgt dat onze vestiging in Helmond goed blijft draaien. Jij helpt daar en wanneer dat nodig is. Want samen kom je verder! Verder ben je verantwoordelijk voor de commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.  Ook ben je bezig met acquisitie en een optimaal relatiebeheer in jouw werkgebied.


Kortom; een afwisselende, dynamische functie geschikt voor een ondernemer pure-sang die beschikt over een hands-on mentaliteit!

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Helmond bestaat uit een chauffeur, twee verkoopmedewerkers en een monteur. Het zijn collega’s die al een tijdje in Helmond werken en veel over hebben voor het bedrijf. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen dit filiaal. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • MBO+ werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel / techniek);
 • Minimaal 3 jaar relevante, leidinggevende ervaring hebt binnen een commerciële omgeving;
 • Tevredenheid voor klanten in een hoog vaandel staan, je hebt een klantgerichte instelling en maakt gebruik van je communicatieve vaardigheden. Het zou mooi zijn als je al een netwerk hebt in de regio van Helmond;
 • Een zelfstandige instelling; je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Ook durf jij beslissingen te nemen en ben je lekker hands-on ingesteld! Die beslissingen weet je goed te onderbouwen dmv cijfermatig inzicht en gezond boeren verstand;
 • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
 • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B (BE heeft onze voorkeur).


Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Helmond;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


​​​​​​​Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Helmond een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via