Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Veendam
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Ben je een positief ingesteld persoon en klantgericht? En ben je dan ook nog eens op zoek naar een afwisselende functie binnen de technische branche? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

 

Boels pitstop

Vanuit ons prachtig gelegen pand in Veendam ben jij, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het complete verhuurproces van onze machines. Als Verkoper ben jij dan ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die bij Boels komen voor advies, met vragen of om één van onze machines te huren. Gebruik makend van jouw uitstekende communicatieve vaardigheden weet jij te achterhalen welke klus er gedaan moet worden om op basis hiervan het beste advies uit te brengen. Als de klant tevreden is en de machine wordt definitief verhuurd ben jij verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het verhuurproces.

 

Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na of deze geen mankementen vertoont, hiervoor verricht jij licht onderhoud. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s op het filiaal werken als monteur die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur-klaar maken!

 

Als Verkoper in Veendam is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

 

Het oranje team

Het team waarin je komt te werken in Veendam bestaat 7 medewerkers uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, chauffeurs en verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) enz. rond lopen. Veendam is een stabiel en gezellig team met veel nieuwe mensen. De dagelijkse drukte op het filiaal is heel divers en komt op in pieken. De mail/telefoon maar ook de loop in het filiaal is groot. Zij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega past bij Boels én bij het Veendam team, dat wil jij toch ook? Meer weten? Check hier ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie

“Jij bent georganiseerd” “Jij kan vanuit een vaste structuur werken” “Jij stelt de juiste prioriteiten en jij bent communicatief en commercieel”: Jij kan het en bent het, en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als Verkoper de beste te worden, heb je:

 

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
 • Jijweet hoe jij de klant moet uitvragen en optimaal kan bedienen.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als Verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Veendam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen

 

Boelseye!

Is deze vacature van Verkoper in Veendam een schot in de roos? Upload nu jouw CV. Toch nog een vraag? Ik, Niels Nielen, geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op 0642109963. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via