Applicatiebeheerder SAP FICO

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO+
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Ben jij degene die ons komt ondersteunen op het gebied van SAP FICO? Wil jij processen verder digitaliseren en efficiënter werken faciliteren en stimuleren? Voel jij je thuis in een dynamische, veranderderende omgeving? Dan is onze vacature voor een Functioneel Applicatiebeheerder SAP FICO waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Boels is een groeiende organisatie waar we veel bezig zijn met het optimaliseren en digitaliseren van processen. Dat doen we vanuit een sterk groeiende IT organisatie, centraal georganiseerd in Sittard. In rol van SAP FICO Applicatiebeheerder ondersteun je de eindgebruikers van SAP  door training, instructie en support. Je bent in staat om gewenste aanpassingen van SAP te identificeren en te specificeren en bent daarbij de gesprekspartner voor de ICT-afdeling en externe leveranciers. Daarnaast ben je in staat om voorkomende problemen, eventueel in samenwerking met derden, te analyseren en op te (laten) lossen. Vervolgens adviseer je over het oplossen van informatievraagstukken en neem je deel aan projecten. Je bewaakt de kwaliteit en integriteit van de data en controleert rapportages op fouten.Binnen de afdeling heeft elke functioneel beheerder zijn eigen expertisegebied binnen SAP (zoals bijvoorbeeld SAP-FICO), waarbij hij/zij deze expertise uitdraagt onder de andere functioneel beheerders.

 

Je maakt onderdeel uit van het IT Beheersteam in Sittard en je rapporteert aan de Manager IT. In dit team ligt de nadruk op het ondersteunen en up and running houden van onze digitale organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Naast jou is er nog een persoon als SAP FICO Applicatiebeheerder bezig met het beheer van de applicatie SAP FICO, hiermee zal veel afstemming plaatsvinden, maar ook geregeld ondersteuning van elkaars posities.

 

Het oranje team
Het oranje team in Sittard  waar jij bij kan horen bestaat uit enthousiaste collega’s waarvan nog 1 iemand op het SAP FICO  vraagstuk zit. Het is een gezellig team waar keihard gewerkt wordt maar ook hard gelachen. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Jij bent accuraat, communicatief sterk, klantgericht en resultaatgericht. Ook ben je in staat om verwachtingen van de interne klant en externe leverancier te managen en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als SAP FICO Applicatiebeheerder de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een voltooide informatica of informatiekundige opleiding
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met functioneel beheer
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met SAP FICO en SAP PS
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een sterk conceptueel vermogen
 • Je kunt in teamverband, in een lijnorganisatie maar ook in projectverband goed functioneren


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als SAP FICO Applicatiebeheerder, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring; een bruto maandsalaris tussen €3800,- en €4200,- obv 40 uur
 • 25 verlofdagen per jaar, die naarmate je langer in dienst bent oplopen tot 28 dagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van SAP FICO Applicatiebeheerder in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv en motivatie.

Toch nog een vraag? Neem contact op met Bernadine Dirks (Sr Recruiter) via WhatsApp op 06- 124 311 45 of via mail: bernadine.dirks@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via