Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Amstelveen
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Amstelveen! Zit ondernemen in jouw bloed? Of vind jij het gewoon tof om leiding te geven aan een team? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Amstelveen: je geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging en motiveert! Ik zal even een voorbeeld omschrijven over hoe jouw dag eruit kan komen te zien. In de ochtend begin jij met een start van de dag. Met jouw duidelijke missie en visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen. Doordat je geen haantje de voorste bent, maar echt onderdeel uitmaakt van je collega’s, is deze start van de dag interactief en kijken jullie gezamenlijk naar eventuele conflicten van vandaag. Eenmaal begonnen heeft een collega jouw hulp nodig en het is dan ook geen enkel probleem om bij te springen.

Het is belangrijk dat je als filiaalmanager flexibel bent en er samen met je team ervoor zorgt dat de vestiging in Amstelveen blijft draaien. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang! In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Ieder filiaal heeft een marktgebied, voor dit gebied verzorg je acquisitie en een optimale relatiebeheer. Indien van toepassing zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Je zorgt er ook voor dat er genoeg voorraad is zodat je een optimale doorloopsnelheid kan realiseren. We verwachten ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

Het oranje team

Het team waarin je komt te werken in Amstelveen bestaat uit 5 collega’s. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op het filiaal een monteur, chauffeur en verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. Over het algemeen geldt de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier  ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek
 • Minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving
 • Jij bent diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van je sterke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen
 • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Amstelveen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Amstelveen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via