Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Amstelveen
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager in Amstelveen: je ziet het als je eigen onderneming en daarbij is het voor jou geen probleem om zelf met de voeten in de klei te staan! Het is vandaag woensdag en jij bent bezig met de bestellingen. De chauffeur is bezig met zijn ritten en de baliemedewerker is achter in het magazijn alles aan het opruimen. Op dit moment komt er een klant binnengelopen en jij laat zonder problemen je werk liggen en gaat de klant helpen. Je hebt het van nature in je zitten om klantvriendelijk te zijn en zodra de klant geholpen is, pak jij je werkzaamheden weer op.

Het is van belang dat je als filiaalmanager flexibel bent ingesteld en er samen met je collega’s ervoor zorgt dat de vestiging in Amstelveen blijft draaien. In deze rol ben je ondernemer, coördinator en verbinder tegelijk. We zijn op zoek naar iemand die samen met het team resultaten wilt gaan behalen, een echte teamspeler. Natuurlijk ben jij ook bezig met commerciële-, kwaliteits- en budgetdoelstellingen. Het is een rol waarbij je de vrijheid krijgt om het filiaal te runnen op jouw manier en daarbij beschik jij over de kwaliteiten om dit over te brengen naar jouw collega’s, maar is het tegelijkertijd ook geen probleem om een bouwplaats op te lopen om te kijken of wij nog iets voor de aannemer kunnen betekenen. Je ziet het als je eigen onderneming en zorgt dat alles wordt geregeld.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Amstelveen bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit (o.a. techniek en sales) zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels een opleiding richting commercieel/techniek
 • Minimaal 1 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving
 • Jij bent diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van je sterke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen
 • Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatievermogen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.480,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Amstelveen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Amstelveen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212.  Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via