Service monteur

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Appingedam
 • Vakgebied Technic

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van service monteur bij Boels in Appingedam! Vind jij het interessant om tussen hef en hijs middelen te staan? En vind jij techniek helemaal geweldig? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Op onze vestiging in Appingedam is de dag van een service monteur nooit hetzelfde. Hier zijn wij gespecialiseerd in Hef en Hijs materialen. Je komt dan ook bij ons specialisme Hef en Hijs Nederland te werken. Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. Het is vandaag maandag en jullie staan lekker bij te kletsen over het weekend. Op een gegeven moment komt er een telefoontje binnen van een klant. Hij huurt momenteel een hydraulische pomp en deze werkt niet meer. Het is nu aan jou om naar de klant toe te gaan en door jou kennis heb je al verschillende oplossingen in je hoofd zitten. Eenmaal bij de klant aangekomen zie je dat het probleem groter is dan jij in eerste instantie dacht. Je besluit dan ook om naar je collega te bellen zodat er een nieuwe pomp wordt geleverd. Eenmaal op de werkplaats ga je de pomp repareren en vervolgens testen zodat deze snel weer de verhuur in kan!

Als service monteur probeer je altijd eerst om de machine ter plekke te repareren. Meestal lukt dit ook, maar soms moet je andere keuzes maken zodat de klant zo snel mogelijk wordt geholpen. Natuurlijk is het aan ons de taak om de machines in de werkplaats in Appingedam goed te controleren. Dit zorgt ervoor dat wij niet steeds de deur uit hoeven om een reparatie uit te voeren. Je komt te werken met verschillende machines. Denk aan hydraulische pompen, maar ook aan pneumatische liften en hijsmaterialen. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze gave werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s waar ik in het volgende stukje meer over vertel.

Het oranje team
Je komt te werken in Appingedam binnen een team dat bestaat uit ongeveer 15 collega’s in verschillende disciplines. Jouw collega’s vinden hun baan hartstikke leuk, maar hebben het ook graag over sport, voetbal, muziek en houden van een potje tafelvoetbal. Karten is ook een passie van het team waarbij Michiel het leuk vindt om met 1 seconde te verliezen. Klinkt gezellig toch! Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Technische schema’s lezen en tekeningen lezen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als service monteur de beste te worden, heb je:

 • MBO werk- en denkniveau
 • 1-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • VCA basis en een heftruckcertificaat (pré)
 • Kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Een hands- on mentaliteit hebt
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als service monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Appingedam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van service monteur in Appingedam een schot in de roos? Upload nu je cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via