Filiaalmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Amersfoort
 • Vakgebied Management

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van filiaalmanager bij Boels in Amersfoort! Zit kwaliteit waarborgen in jouw bloed? En is samenwerking voor jou belangrijk? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Dit kun je verwachten als filiaalmanager bij Boels in Amersfoort: Jij geeft dagelijks leiding aan jouw team met de juiste begeleiding en coaching! Waarom is dit nou zo belangrijk? Nou, jij gaat beginnen op het filiaal in Amersfoort, maar het is de bedoeling dat je op termijn één of meerdere satelliet filialen gaat aansturen en beheren met elk een assistent filiaalmanager, hoe gaaf is dat? Het is daarom ook van belang dat je innovatief, efficiënt en commercieel goed bent aangelegd, want jij gaat het regelen in deze vestigingen.

Zo ben je bezig met de facturatie en opeens krijg je een telefoontje van Nick met de vraag of jij 3 lichtmasten zo snel mogelijk bij een klant kunt leveren. Je laat je werk liggen en gaat dit meteen regelen. Wat ik hiermee wil aangeven is dat wij met filialen samenwerken en dat wij met de area één gezamenlijk doel hebben en dat is onze klanten helpen en klaarstaan wanneer nodig. Daarbij geeft dit korte voorbeeld aan dat dit een functie is waarbij je meerdere ballen tegelijk de lucht in moet houden. Wij zijn daarom ook op zoek naar een nieuwe collega die al een aantal jaar ervaring hierin heeft en daarbij geen moeite heeft met acquisitie en relatiebeheer!

Het oranje team
Jouw toekomstige team in Amersfoort bestaat uit 7 collega’s dat bestaat uit 2 chauffeurs, 3 verkopers, een assistent en een monteur. Op dit filiaal wordt ook de centrale planning beheert voor een 3-tal vestigingen. Zodra je een satelliet vestiging erbij krijgt, zal jouw aantal FTE groeien naar 10 tot 15. Aan jou de taak om verder te bouwen en ben je een teamplayer met een winnaarsmentaliteit. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Dit klinkt toch als een gave uitdaging? Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau (bij voorkeur aantoonbaar middels opleiding richting commercieel/techniek)
 • Minimaal 1-3 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen commerciële omgeving
 • Sterke communicatieve vaardigheden en ben jij diegene die er voor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn.
 • Een flexibele en stressbestendige instelling met goed organisatievermogen
 • Ervaring met zelfstandig werken en weet je goed prioriteiten te stellen
   

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Amersfoort
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
   

Boelseye!
Is deze vacature van filiaalmanager in Amersfoort een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210 of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via