Business Intelligence Specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze vacature van Business Intelligence Specialist bij Boels in Sittard! Ben jij degene die Boels gaat ondersteunen bij het maken van dashboards en er zo voor zorgt dat de organisatie toekomst proof is? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!
 


Boels pitstop
Als Business Intelligence Specialist werk je aan projecten (klein of groot), waar we met data (informatie) inzichten verschaffen aan onze organisatie vanuit Sittard. Je denkt mee met onze interne stakeholders (directie, management en key users), draagt initiatieven aan en gaat deze vervolgens realiseren. Als Business Intelligence specialist zit jij om tafel met onze business. Je presenteert een helder advies voor de toekomst op basis van data uit jouw dashboard. En deze heb jij zelfgemaakt. Je haalt requirements (business/functioneel) op en werkt deze (indien nodig) uit. Je maakt een ontwerp van de oplossing en schat de workload in. Je gaat weer terug naar de business en dient een business case in en samen met jouw stakeholder spar je over de prioriteit van dit betreffende project. Je bent kennishouden van een set BI applicaties en bewaakt de data architectuur. Daarnaast ontwikkel je data transformatie script en dashboards. Op dit moment bevinden we ons in transitie richting een data driven organisatie. Nu staat er een robuust data landschap. Jij bent innovatief met daarbij de nodige daadkracht om zaken te realiseren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je zelfsturend en in staat om te werken op basis van minimale informatie We hebben jouw expertise en “eagerness” nodig om samen te groeien naar een volwassen en volwaardige afdeling! Dit doen we voor de hele Boels organisatie vanuit ons hoofdkantoor in Sittard.


Het oranje team
Het oranje team in Sittard waar jij bij kan horen bestaat uit 10 enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Je komt te werken binnen de afdeling IT Business Innovation, het Analytics team is hier onderdeel van. Het is een jong, gemixt team bij een snel groeiend bedrijf met veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij investeren we in de juiste tools en is er veel aandacht voor autonomie. We zijn op zoek naar mensen die hier enthousiast van worden. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Uitstekende analytische vaardigheden met oog voor detail en de capaciteit- en drive om nieuwe dingen snel eigen te maken; jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Business Intelligence Specialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Afgeronde HBO / WO opleiding, bij voorkeur een technische richting
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Qlikview of Qlik Sense is een pré
 • Ervaring met SQL Server (SSIS), TimeXtender, TOPdesk en/of SAP FICO is een pré
 • Ervaring met agile software development is een pré


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Business Intelligence Specialist dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van Business Intelligence Specialist in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via