Support Engineer - ICY

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Boels pitstop
In Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Support Engineer. Je gaat aan de slag bij Boels Security, een belangrijke ‘special’ binnen Boels die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld naar één van de Europese marktleiders op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme & offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance:  Boels Security bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie.


Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Vragen, opmerkingen of storingen komen binnen via onze helpdesk, die jij zult bemannen! Om tot een gedegen oplossing te komen kan jij snel schakelen om zo de problemen doelgericht op te lossen. Je beheert daarnaast de interne ICT-middelen binnen de organisatie en bied ondersteuning aan de buitendienst indien zij vragen hebben over de systemen.

Geen dag is hetzelfde, zo ben jij op maandag bezig met het installeren van computers en andere hardware, op dinsdag met het programmeren en onderhouden van toegangstechnologie en zo ga je op woensdag op pad om on-site de begeleiding aan onze klanten te verzorgen bij de opstart van projecten. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het leveren van support aan klanten en collega’s en ben jij continu bezig met het onderhouden en verbeteren van de aanwezige ICT middelen.

Kortom; te veel om op te noemen! Als Support Engineer heb jij een afwisselende functie op onze vestiging te Breukelen, waarin jij klanten en collega’s te woord staat binnen een zelfstandige allround functie binnen de ICT! Klinkt toch als een mooie uitdaging?

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Breukelen bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier ons verhaal.


Kom bij de Boels-familie
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Support Engineer de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding zoals informatietechnologie, dit is een pré;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een zelfstandige, klantgerichte en oplossing gerichte instelling;
 • Allround technische kennis van ICT;
 • Een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als ICT Support Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • •    Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.200,- en € 2.900,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
  •    25 tot 28 verlofdagen per jaar
  •    Reiskostenregeling naar Breukelen
  •    Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  •    Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  •    Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van ICT Support Engineer in Breukelen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via