Support Engineer ICT

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

In Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Support Engineer. Je gaat aan de slag bij Boels Security, een belangrijke ‘special’ binnen Boels die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld naar één van de Europese marktleiders op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme & offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance:  Boels Security bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie.

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Vragen, opmerkingen of storingen komen binnen via onze helpdesk, die jij zult bemannen! Om tot een gedegen oplossing te komen kan jij snel schakelen om zo de problemen doelgericht op te lossen. Je beheert daarnaast de interne ICT-middelen binnen de organisatie en bied ondersteuning aan de buitendienst indien zij vragen hebben over de systemen.

Geen dag is hetzelfde, zo ben jij op maandag bezig met het installeren van computers en andere hardware, op dinsdag met het programmeren en onderhouden van toegangstechnologie en zo ga je op woensdag op pad om on-site de begeleiding aan onze klanten te verzorgen bij de opstart van projecten. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het leveren van support aan klanten en collega’s en ben jij continu bezig met het onderhouden en verbeteren van de aanwezige ICT middelen.

Kortom; te veel om op te noemen! Als Support Engineer heb jij een afwisselende functie op onze vestiging te Breukelen, waarin jij klanten en collega’s te woord staat binnen een zelfstandige allround functie binnen de ICT! Klinkt toch als een mooie uitdaging?
 

Jouw toekomstige collega Mitch verteld over de functie: Het is een unieke rol waarin je niet gefocust bent op één ding maar met heel veel zaken bezig bent in een klein divers team. Je houdt je oa. bezig met het voorbereiden van projecten, support geven aan de klanten en het onderhoud van laptops. Ook wordt er zeker wat met jouw ideeën gedaan door de manager.


De Boels-Familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie!
Het oranje team in Breukelen waar jij bij kan horen bestaat uit een aantal enthousiaste collega’s in verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Het oranje team en jij

Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als Support Engineer de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding zoals informatietechnologie, dit is een pré
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een zelfstandige, klantgerichte en oplossing gerichte instelling
 • Allround technische kennis van ICT
 • Een rijbewijs B


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als Support Engineer ICT, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.016,- en € 2.880,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Reiskostenvergoeding richting Breukelen
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Boelseye!

Is deze vacature van Support Engineer ICT in Breukelen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 06-28757591of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via