ICT Support Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Breukelen; IQ-Pass
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha en ik neem je graag mee door deze vacature van ICT support engineer bij Boels IQ Pass in Breukelen! Vind jij het leuk om ICT gerelateerde vragen te beantwoorden en storingen op te lossen? Ben jij iemand die graag klanten te woord staat en niet snel in de stress schiet? En ben jij iemand die zelfstandig onze helpdesk kan bemannen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
In Breukelen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van ICT Support Engineer. Je gaat aan de slag bij IQ Pass, een belangrijke ‘special’ binnen Boels die zich sinds 2008 heeft ontwikkeld naar één van de Europese marktleiders op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme & offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance: IQ-Pass bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie.


Als ICT Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Vragen, opmerkingen of storingen komen binnen via onze helpdesk, die jij zult bemannen! Om tot een gedegen oplossing te komen kan jij snel schakelen om zo de problemen doelgericht op te lossen. Je beheert daarnaast de interne ICT-middelen binnen de organisatie en bied ondersteuning aan de buitendienst indien zij vragen hebben over de systemen.

Geen dag is hetzelfde, zo ben jij op maandag bezig met het installeren van computers en andere hardware, op dinsdag met het programmeren en onderhouden van toegangstechnologie en zo ga je op woensdag op pad om on-site de begeleiding aan onze klanten te verzorgen bij de opstart van projecten. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het leveren van support aan klanten en collega’s en ben jij continu bezig met het onderhouden en verbeteren van de aanwezige ICT middelen.

Kortom; te veel om op te noemen! Als ICT Support Engineer heb jij een afwisselende functie op onze vestiging te Breukelen, waarin jij klanten en collega’s te woord staat binnen een zelfstandige allround functie binnen de ICT! Klinkt toch als een mooie uitdaging?

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Breukelen bestaat uit verschillende functies. Iedereen zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig. Meer weten? Check hier ons verhaal.


Kom bij de Boels-familie
Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als ICT Support Engineer de beste te worden, heb je:

 • Een afgeronde MBO opleiding zoals informatietechnologie, dit is een pré;
 • 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Een zelfstandige, klantgerichte en oplossing gerichte instelling;
 • Allround technische kennis van ICT;
 • Een rijbewijs B.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als ICT Support Engineer, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Breukelen;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


​​​​​​​Boelseye!
​​​​​​​
Is deze vacature van ICT Support Engineer in Breukelen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via