Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Emmen; Industrial
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Boels pitstop
Als accountmanager kom jij te werken op de afdeling Boels Industrial te Emmen. Binnen deze afdeling van Boels zijn wij de specialist die zich richt op de zwaardere industrieën waaronder de petrochemische industrie. Hierdoor is het van belang dat veiligheid bij jou hoog in het vaandel staat. Vanwege ons specialisme kom je op super gave locaties waar je anders nooit zou komen. Verder is het van belang dat je veel aandacht besteedt aan jouw lokaal netwerk en acquisitie waarbij je ook de competenties bezit om grote tenders en complexe salestrajecten te managen. Hiervoor is het belangrijk dat je sociaal goed onderlegd bent en samenwerking voorop staat. Zo ben je bezig met je acquisitie en loop je een bedrijf binnen die gespecialiseerd is in magnesium. Tijdens het gesprek kom je erachter dat zij voor een project van 6 weken enkele schaarliften, lasmachines en industriële gereedschappen willen huren. Doordat jij niet alleen je collega’s bij Industrial kent, maar ook die van de andere Boels-vestigingen en specialisaties in die omgeving, ben jij in staat om een mooie deal te maken.

Buiten het sociale aspect is ieder bezoek ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klantanalyses en is koude acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in de regio van Emmen krijg jij als focusgebied Overijssel, Drenthe en deels Gelderland. Idealiter woon je in de omgeving van Zwolle, maar dit mag ook Noordelijker zijn en als jij ook nog eens ervaring hebt binnen de verhuurbranche en de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen, dan ben jij diegene die wij zoeken! Heb je dit nog niet? No worries, wij begeleiden je graag.


De Boels-familie
Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Jij komt te werken in Emmen binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s die je met enige regelmaat mee kan nemen naar de klanten om bestaande en nieuwe producten en diensten voor te leggen en uit te werken. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

 

Het oranje team en jij
Stressbestendig en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 3 - 5 jaar relevante ervaring
 • Ervaring met Outlook, Excel en een CRM programma, bij voorkeur Salesforce
 • Communicatieve vaardigheden en administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij je bekend bent met het realiseren van targets zijn en je energie krijgt van cross-selling!

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • Een aantrekkelijke bonus regeling welke uitbetaald wordt op het einde van het jaar
 • Een laptop, telefoon en een auto om je werk goed te kunnen uitvoeren in de omgeving van Emmen
 • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 dagen (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
 • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

 

Boelseye!
Is deze accountmanager vacature in Emmen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0611388109 of via mail: paul.reinartz@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via