Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Emmen; Industrial
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van accountmanager bij Boels in Emmen! Vind jij relatiebeheer belangrijk? En vind jij het gaaf om op veel verschillende locaties te komen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Geen dag is hetzelfde als accountmanager in Emmen! Je komt te werken bij Boels Industrial. Dit is een gespecialiseerde tak die zich voornamelijk richt op de petrochemische en industriële industrie. Oftewel, je komt op super gave locaties waar je anders nooit zou komen. Verder is het van belang dat je veel aandacht besteedt aan jouw lokaal netwerk en acquisitie waarbij je ook de competenties bezit om grote tenders en complexe salestrajecten te managen. Hiervoor is het belangrijk dat je sociaal goed onderlegd bent en samenwerking voorop staat. Zo ben je bezig met je acquisitie en loop je een bedrijf binnen die gespecialiseerd is in magnesium. Tijdens het gesprek kom je erachter dat zij voor een project van 6 weken enkele schaarliften en lichtmasten willen huren. Doordat jij niet alleen je collega’s bij Industrial kent, maar ook die van de Boels-vestigingen in die omgeving, ben jij in staat om een mooie deal te maken.

Buiten het sociale aspect is ieder bezoek ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in de regio van Emmen krijg jij als focusgebied Overijssel, Drenthe en deels Gelderland. Idealiter woon je in de omgeving van Zwolle, maar dit mag ook Noordelijker zijn en als jij ook nog eens ervaring hebt binnen de verhuurbranche en de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen, dan ben jij diegene die wij zoeken! Heb je dit nog niet? No worries, wij begeleiden je graag.

Het oranje team
Je komt in Emmen te werken binnen een team van ongeveer 6 collega’s! Het is een gevarieerd team waar ze houden van hard werken, maar waar humor zeker niet vergeten wordt. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Stressbestendig en service gericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding in de sales of accountmanagement
 • 3 - 5 jaar relevante ervaring
 • Ervaring met Outlook, Excel en een CRM programma, bij voorkeur Salesforce
 • Communicatieve vaardigheden en is administratie geen probleem voor jou
 • Een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn en je energie krijgt van cross-selling!


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar met opbouw naar 28  dagen op basis van dienstjaren
 • Een laptop, telefoon en een auto om je werk goed te kunnen uitvoeren in de omgeving van Emmen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager in Emmen een schot in de roos Udan ontvangen wij graag jouw cv via de link in de vacature? 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via