Accountmanager

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Zwolle - Voorst C
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Ik neem je graag mee door deze vacature van accountmanager bij Boels in Zwolle! Ben jij een gedreven sales individu en heb je affiniteit met de bouw? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!
 

Boels pitstop
Bouwplaats inrichting (BPI) is onderdeel binnen onze organisatie en specialist in de advisering en verhuur van materieel voor de totale inrichting (turn key) van een bouwplaats. Je werkgebied is Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Zwolle en daarboven. Geen dag is hetzelfde als accountmanager! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het specialisme BPI bij bestaande en nieuwe klanten. Dit houdt o.a. in dat je een bestaande klantenportefeuille beheerd. Jij onderhoudt de relatie met de klant en maakt commerciële afspraken. Daarnaast heb je een signalerende en actieve rol als het gaat om het vroegtijdig in kaart brengen van relevante bouwprojecten en het sluiten van de deal voor deze projecten. Hierbij is de samenwerking met overige collega’s van cruciaal belang.

Je maakt gebruikt van je eigen creativiteit en het netwerk van interne collega’s, bij de benadering van potentiële klanten en projecten. Je weet de juiste contactpersonen in Zwolle en omgeving te enthousiasmeren over onze dienstverlening met als doel om tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Vervolgens maak je (prijs)afspraken met bijbehorende offertes en volgt deze op. Ben jij die bruggenbouwer die vanuit regio Zwolle de relaties met onze bestaande en nieuwe klanten versterkt en onderhoudt? Dan ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn.

Het oranje team
Je komt in het team bouwplaats inrichting in Zwolle te werken en bent verantwoordelijk voor de bewerking van de driehoek Amsterdam, Groningen en Arnhem. Het team is gevarieerd en bestaat o.a. uit een binnendienst, productspecialisten, projectmanagers en planners. We houden van slim en hard werken met uiteraard de nodige dosis humor. Meer weten? Check hier
ons verhaal.


Kom bij de Boels-familie
Resultaat- en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team! Om daarnaast als accountmanager in Zwolle de beste te worden, heb je:                                                

 • HBO werk- en/of denkniveau.
 • 3 - 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een technische/bouwkundige sector.
 • Sales gedreven en in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden.
 • Communicatief, zelfsturend, ondernemend en bruggenbouwer zijn eigenschappen die bij jou passen.
 • Ervaring met MS-Office en dagelijks toepassen van CRM-programma, bij voorkeur Salesforce.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.744,- en € 3.920,- op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur)
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Een lease auto, telefoon en laptop
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van accountmanager een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0650958855 of via mail: judith.schorgers@boels.nl. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen. Hoor ik snel wat van je?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via