Accountmanager Bouw

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Nijkerk (19) (HUB)
 • Vakgebied Sales

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mariëlle en ik neem je graag mee door deze vacature van Accountmanager Bouw voor de regio’s West Noord en Noord (vanuit regio Nijkerk) bij Boels! Ben jij een gedreven sales individu en heb je affiniteit met de bouw? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!
 

Boels pitstop
Boels Bouwplaatsinrichting is onderdeel van de Boels organisatie en specialist in de advisering en verhuur van materieel voor de totale inrichting (turn key) van een bouwplaats. De standplaats voor deze functie is Nijkerk.

 

Geen dag is hetzelfde als Accountmanager Bouw! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het specialisme BPI bij bestaande en nieuwe klanten van Boels. Dit houdt o.a. in dat je een bestaande klantenportefeuille beheerd. Jij onderhoudt de relatie met de klant en maakt commerciële afspraken. Daarnaast heb je een signalerende en actieve rol als het gaat om het vroegtijdig in kaart brengen van relevante bouwprojecten en het sluiten van de Boels deal voor deze projecten. Hierbij is de samenwerking met overige collega’s binnen Boels van cruciaal belang.

 

Je maakt gebruikt van je eigen creativiteit en het netwerk van interne collega’s, bij de benadering van potentiële klanten en projecten. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel om tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Vervolgens maak je (prijs)afspraken met bijbehorende offertes en volgt deze op. Ben jij die bruggenbouwer die vanuit regio Nijkerk de relaties met onze bestaande en nieuwe klanten versterkt en onderhoudt en vind je het een uitdaging om samen met de collega’s en klanten van Boels, BPI verder op de kaart te zetten? Dan ben jij de Accountmanager Bouw waar wij naar op zoek zijn.

Het oranje team
Je komt in het team Bouwplaatsinrichting in Nijkerk te werken en bent verantwoordelijk voor de bewerking van de driehoek A’dam, Groningen en Arnhem. Het team is gevarieerd en bestaat o.a. uit een binnendienst, productspecialisten, projectmanagers en planners. We houden van slim en hard werken met uiteraard de nodige dosis humor. Meer weten? Check hier
ons verhaal.

 

Kom bij de Boels-familie
Resultaat- en servicegericht: jij bent het en dus pas jij binnen ons oranje team als Accountmanager Bouw!  

                                                                

Opleiding, kennis en ervaring:

 • HBO werk- en/of denkniveau.
 • 2 - 4 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een technische/bouwkundige sector.
 • Sales gedreven en in staat om klantprocessen te begrijpen en oplossingen te bieden.
 • Communicatief, zelfsturend, ondernemend en bruggenbouwer zijn eigenschappen die bij jou passen.
 • Ervaring met MS-Office en dagelijks toepassen van CRM-programma, bij voorkeur Salesforce.

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als accountmanager Bouw in de regio Nijkerk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Een lease auto, telefoon en laptop
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen

Boelseye!
Is deze vacature van Accountmanager Bouw een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591 of via mail: marielle.boer@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via