HR Applicatiespecialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Standplaats Sittard, Philipsterrein
 • Vakgebied IT

Dit is de rol

Bijt jij je vast in uitdagende HR vraagstukken en vind jij hier de juiste SAP Successfactors oplossing bij? Wil jij processen verder digitaliseren en efficiënter werken faciliteren en stimuleren? Wil je in een dynamische verander omgeving werken? Dan ben jij misschien onze nieuwe HR Applicatiespecialist!

Boels pitstop
Begin dit jaar is bij Boels het nieuwe HR platform SAP Successfactors geïmplementeerd. Dit platform vormt de basis van de employee lifecycle binnen Boels. De implementatie is een eerste grote stap geweest in het verder digitaliseren en automatiseren van de HR werkprocessen. Maar klaar zijn we zeker niet en daarom zoeken wij een HR Applicatiespecialist die samen met ons thema’s zoals Recruitment / Self-Service en reporting de komende periode wilt gaan oppakken. Vanuit projecten komen verander / aanpassingsverzoeken. Met jouw kennis en kunde als HR Applicatiespecialist ga je op zoek naar een goede bijpassende oplossing binnen het HR pakket en daarbuiten. Niet alles kan geborgd worden via het HR pakket, aanpalende pakketten kunnen ook een oplossing bieden (o.a. TOPdesk, Outsystems, Salaris verwerking of interfacing). Je werkt nauw samen met het HR Services team en  onze eigen IT afdeling in Sittard.


Verder houd je je dagelijks bezig met het vertalen van business requirements ten aanzien van de HR requirements naar functionaliteiten binnen SAP Succesfactors. HR processen verder optimaliseren  en implementeren al dan niet met behulp van de IT applicaties. Het proactief signaleren van mogelijke oplossingen om processen lean te maken en het testen van bestaande en nieuwe functionaliteiten

Je maakt onderdeel uit van het IT development team in Sittard en je rapporteert aan de Manager IT development. In dit team ligt de nadruk op het verder automatiseren en digitaliseren van de organisatie, voor zowel de verhuur business units als ook de ondersteunende afdelingen. Naast jou is er nog een persoon bezig met het beheer van de applicatie SAP Successfactors, hiermee zal veel afstemming plaatsvinden, maar ook geregeld ondersteuning van elkaars posities

Het oranje team
Het oranje team in Sittard  waar jij bij kan horen bestaat uit 10 enthousiaste collega’s waarvan nog 1 iemand op het HR vraagstuk zit. Jij komt te zitten op de HR afdeling in een ander klein team met 4 collega’s die zich ook met SAP Successfactors bemoeien. Het is een gezellig team waar keihard gewerkt wordt maar ook hard gelachen. Meer weten over Boels? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Jij ben in staat op verschillende niveaus te acteren en communicatief ben je sterk. Ook ben je in staat om verwachtingen van de interne klant en externe leverancier te maanger en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als HR Applicatiespecialist de beste te worden bij Boels, heb je:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Enkele jaren ervaring met het HR domein
 • HR achtergrond met een hands-on software ervaring
 • Kennis met het beheren van SAP Successfactors is een pré
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pré).


Je krijgt een heleBoels
Als je ons komt versterken als HR Applicatiespecialist, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Sittard
 • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.


Boelseye!

Is deze vacature van HR Applicatiespecialist in Sittard een schot in de roos? Upload nu jouw cv.

Toch nog een vraag? Neem contact op met Bernadine Dirks (Sr. Recruiter) via WhatsApp op 06-124 311 45 of via mail: bernadine.dirks@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via