Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Amsterdam - Lijnden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Doug jr. en ik neem je graag mee door deze vacature van verkoper bij Boels in Amsterdam. Heb jij een klantgerichte instelling? En ben jij iemand die onze machines interessant vindt en hier advies over wil geven? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop
Als verkoper in Amsterdam ben jij, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. Wij zoeken op meerdere locaties verkopers, waaronder Amsterdam-Lijnden, Amsterdam-Noord, Amsterdam-West en Amsterdam-Duivendrecht! Omdat jij beschikt over een service gerichte én commerciële instelling is het jouw doel om de klant zo goed mogelijk te woord te staan en van goed advies te voorzien. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces vanaf het te woord staan van de klant tot en met de administratieve afhandeling.


Bij het retour komen van de machines ben jij ook het eerste aanspreekpunt, je kijkt de machine na en als de klant weer weg is verzorg jij voor de complete afhandeling. Soms gebeurt het dat een machine met een probleem terugkomt waardoor je ook licht onderhoud verricht. Als je hier niet helemaal uitkomt heb je gelukkig gespecialiseerde collega’s die dit probleem kunnen verhelpen en de machine weer verhuur klaar maken!


Als verkoper in Amsterdam is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

Het oranje team
Het team waarin je komt te werken in Amsterdam bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners, verkopers (Commercieel Technische Medewerkers) rond lopen. In totaal heb je 14 betrokken collega’s. Zij vinden het belangrijk dat de nieuwe collega past bij Boels én bij het team, dat wil jij toch ook? Meer weten? Check hier ons verhaal

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, technisch en commercieel: jij kan het én bent het, en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als verkoper de beste te worden, heb je:

 • Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO niveau 4 opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je commercieel ingesteld;
 • Een hands- on mentaliteit en een positieve instelling.

 

Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Amsterdam
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


Boelseye!
Is deze vacature van verkoper in Amsterdam een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0648017210. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via