Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Standplaats Assen
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Mascha. en ik neem je graag mee door deze vacature van Verkoper bij Boels in Assen. Ben jij iemand die enthousiast advies kan geven aan onze klanten? Heb jij ook nog eens technische affiniteit? Een lijkt het jou daarnaast een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het complete verhuurproces? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Vanuit onze vestiging te Assen ben jij als verkoper, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het te woord staan van onze klanten die bij jou aan de balie komen. De vragen die jij hierin kunt verwachten zijn zeer divers, soms geef je advies over het gebruik van een machine en bij de volgende klant regel je de verhuur van meerdere machines. Aan jou de taak om, door middel van het stellen van de juiste vragen in combinatie met oprechte interesse, te achterhalen welke machine de klant het beste kan gebruiken. Aan de balie krijg je zowel met particuliere als grote opdrachtgevers te maken die onze machines voor kort- óf lange termijn willen inzetten. Gebruik makend van jouw klantgerichte instelling en communicatieve vaardigheden help jij iedereen op weg en met een tevreden gevoel de deur uit. Naast het standaard assortiment van Boels heb je in Assen ook te maken met een ‘special’ op het gebied van Climate, klanten komen dus ook bij jou met vragen op het gebied van koeling, ventilatie, bevochtiging en verwarming. Je werkt dus met een breed scala aan technische producten!


Binnen deze functie heb jij niet alleen te maken met de klant aan de balie, maar vind jij het ook een uitdaging om sporadisch op locatie bij de klant langs te gaan. Dit alles met als doel de klant aan jou én Boels te binden voor de langere termijn.

Als verkoper is geen dag hetzelfde, je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de snelle en correcte afhandeling van de vraag. Omdat de afwisseling zo groot is gaan de dagen snel, voordat je het weet zit het er alweer op en sluiten jullie om 17.00 uur met een tevreden gevoel de deur weer af!

Het oranje team
Het hechte team waarin je komt te werken in Assen bestaat uit 7 personen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen. Op deze vestiging werk jij samen met een depotmanager, verkopers, chauffeurs en een monteur. Meer weten? Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie
Zelfstandig werken, prioriteiten stellen en collegiaal: jij kan het en dus ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als verkoper de beste te worden, heb je;

 1. Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby, aangevuld met een relevante (technische) MBO opleiding;
 • 1 -3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een vergelijkbare branche;
 • Ervaring met Word en Excel en ben je in bezit van rijbewijs B;
 • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten;
 • Een hands- on mentaliteit.


Je krijgt een heleBoels
Als je bij ons komt werken als verkoper, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Assen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen


​​​​​​​Boelseye!
​​​​​​​
Is deze vacature van verkoper in Assen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0641105212. Hoor ik snel wat van je?

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via